Tuesday, August 30, 2011

Hair Shop på steinkjerJeg liker egentlig ikke reklame i bloggen min og så langt har den vært reklame fri i snart 6 år,men i dag må jeg bare.
riktig nok så har det vært lite strikking fortiden, Jeg har skiftet arbeid og begynnt hos Hair Shop på steinkjer, og jeg stor koser meg det så har du en dårlig hår dag så stikk innom da vel:)

Jeg håper at høsten bringer med seg masse tid til strikking og noe blir gjort ferdig,mann får bare vente og se:)

Wednesday, August 17, 2011

STOLT MAMMA HJERTE!!!!


Tenk dere at min lille B har blitt skole gutt, Han har vært spennt i hele sommer,og både gledet seg og gruet (vi har det ikke helt greit med å knyte sko enda)seg til i dag, men etter 20 minutter i det nye klasse rommet fikk jeg beskjed om "Mamma,Pappa!!!, dere må gå hjem nå"også gikk vi

men kom tilbake i løpet av 2 timer,hente tid:)

Wednesday, August 10, 2011

klarer ikke å slutte...


Jeg er helt hekla,jeg mente hekta...
og det går med en del garn på disse tepper så det er en fin mulighet til å kvitte seg med litt garn .
egentlig så begynte det med at B ville også ha et teppe,men den skulle ikke ha rosa i seg!!! fikk jeg beskjed om,det skulle være gutte farger!!!!
selv om jeg har en god del blå så bestemte jeg meg å hekle hans i natur farger,garn valget er også sisu.

og når B får så må jo C få også,det sier jo seg selv,hennes får bli litt rosa fordi mamma gikk amok da hun ble født og fylte opp garnlagret med et par nøster som aldri blir strikket opp til noe annet.

disse 2 teppene skal bestå av 300 lapper hver,det vil si at jeg trenger 600 lapper,så før jeg starter spør Hr. D meg " men kommer du noen gang til å gjøre den ferdig da?" klart det, jeg bestemte meg å hekle 4 lapper hver dag så får vi se hvor langt jeg kommer:)

mønstret jeg bruker er dette,personlig kan jeg ikke forkortelsene, men jeg er jaggu meg flink til å herme etter bildet:)

Monday, August 8, 2011

restgarnDet har vært lite med håndarbeid i sommer, jeg tror rett og slett at jeg har blitt litt lei,også ble det alt for mange ufoer og da ga jeg opp...

Jeg har en tendens til å handle en nøste garn i den fargen,og den igjen har en tendens til å bare ligge uten at det blir gjort noe  som helst av den.

og i flere blogger har jeg sett "bestemor" tepper og syntes at de er så fine,så for første gang i mitt liv tok jeg tak i en hekle nål og heklet i vei,og det ble ganske bra til å være en som er helt fesk med heklemålen.

Jeg har brukt sisu,senja og babyull på nål 2.5,teppe er akuratt står nok til dukkesengen og hver gang jeg ser den får jeg løst på godteri