Blomster og sånt

Jeg trenger hjelp,som dere ser så har ikke mine pelargonium og germanium det så bra,og jeg har vært snil med de helt siden jeg fikk de,hva gjør dere med deres planter siden de holder seg så fin?er det kansje vanlig at de blir gul og mister blad om vintern?
Eller så er det hvit jul her i huset jeg har pyntet huset med hvite liljer og fresier og de har holdt seg i snart 10 dager så med de er jeg fornøyd.


Comments

Tea said…
Mine pelargonier mister også en del blader på vinteren. Bare plukke dem av - de blir like fine igjen til våren! :)
Leah said…
He,he, det der ser kjent ut. Jeg gav til slutt opp mine og kastet de, jeg. Får heller kjøpe nye når våren kommer...Kos deg videre med julen, klem :-)
Huset i Hagen said…
Ja, ja. Fine liljer da!! Kast rasket! Slapp av og KOS deg og kjøp nye til våren! Juleklem fra Anita ;0)
Anemone said…
Hm... nå er vel ikke jeg den store gartneren i denne blogg verden.

Men at de mister blader som blir gule på denne årstiden er vel normalt. Jeg ville klipt de helt ned, satt dem på et kaldere mørkt sted, for så å ta dem fram igjen til våren.
Verd et forsøk før du kaster dem i alle fall :-)

Lørdagsklem herfra.
Moderncountry said…
Heisann Daria,
Håper du har kost deg like mye som jeg har gjordt i Jula. Her er vi enda ikek helt ferdige og vi holder på til den 4 Januar. Da har den siste dratt og alt går tilbake til normalen.

Geranium skaffet jeg meg for første gang dette året Jeg var ganske så redd det skulle gå galt, for det har det gjordt med alt annet. Mine mistet også noen blader for ett par uker siden, gule var de. Bladene fjernet jeg og jammen har det ikke begynt å gro nye. Tror alt er som det skal være jeg. Så lykke til!

Vil ønske deg et Godt Nytt År som kommer, kos å ha blitt kjent i det gamle!

Klem fra Aina
Anemone said…
Må sende deg lykkeønskninger for 2008, nå når det bare er timer igjen av det gamle året.

Måtte det gå deg så vel i året som kommer. Klem fra meg til deg.