Lenge siden sist...Jeg har lagt strikke pinner på hyllen for en stund,jeg er litt strikke lei nå for tiden,men i helga ble det lue av litt reste garn,helt enkel lue med bølgemønster helt nederst,luen i seg selv passet meg fint men jeg kler ikke fargen så jeg får finne ny eier for den.
Også er det påske snart,det er ikke så lenge siden det var jul så tiden går alt for fort,men det blir koslig med litt fri,for da skal jeg kosse med min lille B:)
GOD PÅSKE!!!

Comments

Mia said…
Hei på deg, Daria! Ja, nå er det lenge siden du har hatt noen innlegg her. Så det var koselig å lese kommentaren din hos meg igår, og å se et nytt innlegg her hos deg nå. Flott lue, og koselig påskebilde. Jeg håper at du og din lille B får en kjempekoselig påske.
Anemone said…
Nei men, DER er du jo :-)

Har savnet deg jeg kan du skjønne. Høre om hvordan det går med den lille arveprinsen i barnehagen. Og med din nye jobb også, var det ikke så? For skolen er du vel ferdig med nå, er du ikke?

Vel... en fin fin påske til deg ønskes så mye herfra i alle fall.
månestråle said…
Daria:-)
Jeg syns du kledde den godt jeg.
Alt kler den smukke:-)Jeg håper du har en fin påske g koser deg masse med lille prinsB.
Klem:-)
Millas hem said…
Hej! Har nu varit här och tittat!
Fin blogg du har!
Kram Camilla
Marihøna said…
Heisann - der var du jo! Koselig å "se" deg igjen. Syntes lua ble fin jeg - og du kler fargen godt. Håper du har hatt en fin påske og har kost deg masse med lilleprinsen din!
Klem fra Marihøna