uvær...


Jeg er egentlig veldig fornøyd med høsten,det er den beste årstiden men nå er det trist ut det blåser og regner hele tiden så da holder vi oss inn.
Og i dag har jeg laget ciabatta,jeg som ikke er noe baker i det hele tatt er veldig stolt over det fordi som regel bruker alt å bli brent,enkelt var det også.
Så i dag har jeg tømt skapene for mel og prøver meg på å bake brød og det er så spennende...

Comments

sissels said…
Blir jo rent sulten her jeg sitter, ciabatta er jo så godt. Flotte bilder fra hagen var det også.
mimouna said…
Det er kjekt å bake, og så blir det så god lukt i huset! Lykke til med brødene! :o)
Haust said…
Ciabatta er snadder! Og heimebaka er aller best! Kos deg med heimebaksten. :)
Moderncountry said…
Hei Daria!

En stund siden sist. Ble nysgjerrig på hva du har laget den siste tiden, ser noen veldig fine luer. Vakre bilder av deg! I fjor heklet jeg helt uten mål og mening og plutselig satt jeg med en lue i hånden. Ja, for oppskrifter kan jeg ikke lese. Om jeg laget flere? Husket jo ikke hvordan jeg hadde gjodt det, så det ble med bare en :)

Ha gode kreative dager!
Aina
Mia said…
Så deilige dine nybakte ciabatta så ut da! Jeg er heller ingen "baker" (selv om jeg er veldig glad in nybakt) men prøver fra tid til annen å få til noe (mest boller...) Jeg ser at du også har strikket flere flotte luer. Og de har du nok bruk for nå, da været er blitt så mye kaldere og vinden herjer rundt hushjørnene. Vi har til og med fått vår første snø, men heldigvis så varte ikke det så veldig lenge.
Frk.Badegakk said…
Takk for kjempekoselig kommentar på bloggen min. Det varmet=)
Jeg er litt misunnelig på bakeprosjektet ditt, vi har enda ikke kommet i orden her hjemme, skulle fått vekk noen overskap på kjøkkenet før jeg få fast plass til bakemaskinen min. I mellomtiden er det så masete å ta den opp og ned av eska. Så jeg får bare kose meg med andres bakeverk tror jeg.

Ønsker deg en strålende tirsdag!
*klem*