Litt vår...

Kansje våren er her?i det siste har jeg vært værsyk så av det blir ingen ting ferdig,men i dag ble B sin ullbukse ferdig, han er jo blitt stor gutt og det merker jeg når jeg strikker noe til han,det tar mye lengre tid å strikke en ullbukse nå enn hva det gjorde i fjord.
Pelagoniene mine har begynt å blomstre nå og jeg er så lykkelig fordi det er de første tegn på vår her i huset,jeg får lysten til å tørke støv og vaske ,det er ikke lenge til det starter loppemarked sesongen,da skal jeg være på vakt etter ny stuebord,og andre små ting,jeg gleder meg til jakten starter.

Oppskrift: nøstebarn
Garn: 3 tråds nøstebarn ull(petrol)
Pinner: 4

Comments

Marihøna said…
Ååå det er så deilig at det endelig er vår! Ullbuksa til B ser deilig og varm ut og jeg håper du har strikket det så lang at den passer neste vinter også :)
Niko said…
ullbuksa (taitsen) ser go ut. Når jeg skal gjøre ordentlig arbeid med ullbukes så strikker jeg i ribb. Det er bedre under bukser. Graniumen din blomstrer fin. Ha en fin dag
Mammamiia said…
Den ullbuksa så god og varm ut! Spørs om man ikke skulle strikke noe sånt til gullet til vinters :)
Ha en fin dag!
HobbyMegHer said…
Så flotte de ble! Ja, de er praktiske. Er det noe man får brukt, så er det slike. :0)
Våren er den beste tiden synes jeg. I dag er det er solskinn og jeg og tulla var nettopp ute og kikket på krokus og snøklokker. Herlig!
Anita K said…
Så flott ullbukse, det er deilig når våren kommer, men fortsatt kjekt med ull i den skarpe vårlufta.. Blir skikkelig vårstemning av å være her hos deg :)
mimouna said…
Det ser ut som en god bukse. :o)

Deilig med vår, her så vi en sommerfugl i dag!
Anonymous said…
Så koselig med vårsprettende Pelargonia og Syrin :-)
Felisi said…
Fin bukse!
Gleder meg til syriner jeg også, men her ligger snøen fremdeles meterhøy i hagen, så det blir nok en stund til ja...

Popular Posts