Hage 2009

Her er bl.a mine favoritter "Haritage" roser ,som er en buskrose,de er bare fantastiske og blomstrer hele sommer.


Ugress her og ugress der,for å begynne i sommer så var jeg ivrig på å få bort ugresset,men det kommer igjen og igjen så i det siste la jeg ugresset være,vet ikke helt men den gir på en måte sine helhet i hagen også.


Selv om jeg liker å tro at jeg har oversikten på hva jeg har sådd så har jeg det absolutt ikke som f.eks denne kom som en overaskelse,utrolig fin .
Dronning Ingrid har også vokst,på vår parten dummet jeg meg litt ut med de,da sto de inn og jeg skulle jo bare være snil så jeg gjødslet de med hønsegjødsel og gjett om det begynnte å lukte inn,tihi men slike ting blir mann bare erfaring rikere på i etter tid.
Gamle ovnen på kjøkkene ble også puntet, det er fortsatt mange knopper med roser som menst sansynlig ikke kommer til å vokse helt ut,da bruker jeg å plukke de,synes egentlig at det er det fineste med roser.
Og årets prosjekt er disse herlighetene,tørka blomster bruker jeg å kalle de,de minner meg om oldemoren min,hu hadde alltid disse overalt.
Disse er det egentllig ikke så mye jobb med,jeg sådde de inn i april og plantet de ut i juni,og siden var de glemt,så nå høster jeg de bare inn og henger de til tørk så har jeg de i en evighet.
neste års prosjekt er å plante huldra roser som vil med tid være en skille vegg,og flere prosjekter blir det også,men nå er det til for sterinlys,strikke pinner og la høstmørke komme.
ØNSKER DERE EN FIN HØST!!!


Comments

mimouna said…
Så flotte høstblomster. :o)

Tid for å kose seg innndørs med håndarbeid nå framover.

Popular Posts