Rundfelling jakke fra nøstebarna


Hva hadde jeg gjort uten nøstebarna sin bok, det er iallefall mye jeg kunne tenkt meg å strikke der i fra og med mine "masse" produksjon tendenser dukker det opp mye, dette er den andre rundfellings jakken jeg lager,den første mangler fortsatt knapper, og jeg mangler litt monterings mot til å montere den ferdig,men en dag blir det,men ikke i dag...
Denne er enkel å rask å strikke siden den strikkes på pinne 4 med dobbel 2 tråds, her brukte jeg igjen NZ ull siden det var noe rosa i garn lagret, den er i str 6 mnd men passer godt til en nyfødt nurk også.


Comments

Linda said…
Kjempesøt jakke!
Hanne said…
For et imponerende tempo. Skjønner ikke hvordan du rekker alt jeg, baby og nydelige strikkeprodukter å vise frem. Kjempe søt jakke. Og er så enig så enig, hva skulle vi gjort uten nøstebarn? Nøstebarn er virkelig genialt. Fikk lyst til å strikke noe derfra selv nå, takk for inspirasjon :)
Vilma said…
Ja , jeg er osse imponeret ligesom Hanne :-))
Jeg VIL osse ha en nøstebarns bog , må finde ud af hvordan jeg få fat i een- alt det flotte i viser frem fra den bog , til at blive helt grøn over !!! :-))
Vilma said…
opdate til min tidligere kommentar : Har fundet den , den er jo oversat til dansk , der hedder den bare Blød Begyndelse ,:-) Google is my friend :-))
Siren said…
Fantastisk! Og helt genialt å strikke på p nr 4 - begynner å bli litt lei p nr 2,5 kan du si:) Det går litt for tregt av å til! Heldige jenta di:) Og henger meg på kommentaren fra Hanna - skjønner ikke hvordan tiden din strekker til... impressive!
Linda said…
Nydelig! Smart å strikke med dobbel garn og pinne nr. 4. Jeg har lånt boken på biblioteket, og jeg tror jeg må kjøpe den. Mange fine oppskrifter.
Veronica said…
Nydelig jakke og farge! Er helt enig, hva skulle man gjort uten denne boken?:)
Nunne said…
Så flott! Og så nydelig ei lita tulle!
Gratulere! Du /dere er rike, med to sånne flotte unger :)

Blessings fra ei som har bladd ei stund i bloggen din. Du er flink!
Hilsen fra Nunne.
Hønehuset said…
Nøstebarn er et funn av en bok når man har små barn. Og denne jakken er intet unntak av det du lager; nyydelig!
Elins Strikkeri said…
For ei skjønn lita jakke du har strikka til veslejenta di:))
Komadyret said…
For en herlig jakke ;)
Strikk og tøys said…
Nøstebarn-boka er genial. Tror min produksjon hadde vært halvert uten den :-)
Strikk og tøys said…
Kjempehyggelig at du vil lenke til meg!
Strikk og tøys said…
Kjempehyggelig at du vil lenke til meg!
Beate said…
Kjempe flott jakke i fin farge!

Popular Posts