Endelig fikk vi også litt sommer varme...

Selv om Far er dyktig og svinger med male kosten så fort han ser at det er oppholsvær, og B stikker ut hodet og får smaken av  sola og gir slipp på tven, så holder vi oss ut når det er fint vær, stakkar lille B har faktisk vært innestengt i snart 2 uker pga regn,masse regn...
men når det er olsok dager i bygda så er det alltid sol,også i år,og når Stiklestad er bare noen kilometer unna så er det trivsel med Spelet om den Hellige Olav. Jeg, B og Hr. D var og så det i dag,og det var riktig nok bra i år også, selv om min lille kriger tenkte på at han skulle spiste pølse med brød når han kom hjem under halve forestillingen,det var kansje litt kjedlig for en 5 åring å sitte i ro i 2 timer men det gikk kjempefin,han fikk mye inntrykk av forestillingen.

Psssst legg merke til linse lusa Marius som ble med i det ene bildet,hihi

Comments

Hanne said…
Det første jeg la merke til var linselusa "Marius" gitt, merkelig tihi. Jeg skulle også ha somlet meg til å få med meg spelet en gang. Føler jo litt tilknytning til Verdal siden jeg har hatt mange praksisperioder der så det er kjempe synd at jeg ikke har fått til å se spelet noen gang.

Popular Posts