venterom

Jeg har ventet lenge på vår,muligheten til å strikke litt,og ikke minst blogge,jeg har savnet dere blogg damer!!!

men når jeg nevner å vente så har jeg jammen meg ventet lenge nok på et venterom,æsj jeg hater å vente,heldigvis hadde jeg med meg pinner, når jeg venter bruker jeg som regel å telle panelplater,men i dag hadde ikke venterommet det,men et kjempefint bilde, det er en lokal kunstner som har malt denne,Rentata Wyss,etter 45 min med venting og beundring av maleriet gikk jeg for å spørre om det var i dag jeg skulle ha møte? "joda det er det,men du sitter på feil venterom" sa damen,i slike øyeblikk skal mann bare gi et smil og si oi!!!

hvis kunstner`n mangler navn på dette bildet så kan det fint bli kalt "å vente på feil venterom i 45 min"hihi
på strikke fronten ser det svært lite, jeg har flere prosjekter i lufta, men i oktober får en veldig god venninde av meg, småfolk igjen. Så da strikker jeg på et teppe til henne....
i morgen skal jeg være gjest i bryllupet så klart,og ta helga vasken samtidig og være hjemme alene i hele 5 timer,WOW det skal bli godt,tenk dere jeg får muligheten til å støvsuge uten å bli forstyrret av småfolk,ah som jeg gleder meg:)

Comments

smileull said…
Hei Daria! Takk for hyggelig kommentar på bloggen! Jeg syr dessverre ikke meitaier for tiden så en byttehandel blir umulig er jeg redd. Men takk for tilbudet! :)
Silje sin blogg said…
Jeg er også med på bryllup i dag;) Samtidig vasker jeg litt klær og diverse;)
Lykkelinn said…
Jeg har også vært bryllupsgjest i dag, har strikket litt prinsesserosa og puslet litt med pc-en samtidig. Koselig måte å bruke en fredag på! :)
Vilma said…
Du er savnet !!! Kom snart tilbage

Klem

Popular Posts