Marius


Jeg har ønsket meg en lenge og nå har jeg endelig fått MIN Marius, den er strikket i sisu og er veldig stor, tror egentlig sandnes str lyver en del...

i oppskriften sto det også at det blir brukt 6 knapper så 6 knapper ble det kjøpt og det viste seg at jeg fikk bruk for 9, så det er 2 sorter med knapper ,siden butikker er stengt i helgene og ting må bli ferdig med en gang, men slike feil er bære sjarmerende, ingen er helt perfekt.

Comments

Silje sin blogg said…
kjempe fin mariusjakke;)
Anita said…
Hærligheten så produktiv du er om dagen, og så på tyyynnne pinner. Imponert!! Jeg synes den ble kjempefin - og skjønner godt den med kanppene :-))

Riktig god søndag videre!
Marion said…
Fiiine mariusen! :)
Veronica said…
Wow! Kjempefin! Og, veldig imponert over produktiviteten! Jeg jobber meg iherdig gjennom en liten Marius om dagen, og akkurat nå virker det som om jeg aldri skal bli ferdig:)
Hanne said…
Nydelig mariusjakke :D du er virkelig en racer til å få ferdig flotte strikkeplagg. Jeg er utrolig glad i min marius med ribb. Så glad er jeg i den at jeg la opp til enda en i går kveld :D
Monstermønster said…
Grattis med ferdig! Marius er skikkelig fint!
touchofvanilla said…
Fine mariusen! Du er veldig fin i sterke farger:)
Den røde fana genseren din er også helt nydelig:)

Ha en fin søndagskveld:)
Birgitte said…
Nydelig mariusjakke! Skjønner godt at du ikke ville vente til butikken åpnet - men det er da bare stili med litt ulike knapper;) Jeg strikket meg en mariusgenser for litt siden, men den ble dessverre for liten.. Det blir et sjangsespill med den genserstrikkingen syns jeg - vet liksom ikke om den passer før den er helt ferdig. Har en setedalskofte på pinnnene nå, håper den vil passe :o)
Siren said…
Guri, så fin den er! Og for et arbeid - mønsterstrikk er virkelig tidkrevende generelt sett, og med så tynne pinner.. ja, er rett og slett bare imponert:)
Line Kristine said…
Kjempefin! Men litt romslig, ja ;)
Strikkeglede said…
Fantastisk fin! Er veldig glad i fargene du har valgt:)Nyt at du er ferdig med en lekker jakke.
Beate said…
Kjempe fin!