på strikke fronten...


det er lenge siden det ble oppdatert noe om strikking i bloggen, så her kommer det et innlegg, hva skal jeg si...jeg elsker jo Marius, den er bare så utrolig fin, et tidløst mønster som aldri vil gå ut, og ja!!!! jeg har mange av de, og flere blir det sikkert,tiden får bare vise,så gled dere...

grunnen til at det har vært så lite blogging er fordi jeg har en syk skulder, som ikke vil bli bra,så tenker dere   og spør "men hun har jo laget så mange marius" 

ja,jeg har det,jeg har strikket en arm her og der,det meste har jeg strikket i fjor og bare hatt liggende ,mye av dette skulle bli julegave som aldri ble det, mange av disse har bare vært liggende, og bare ventet på å bli montert, noe som har blitt gjort nå i det siste.

jeg får også mange mail om jeg tar på meg strikking? det gjør jeg desverre ikke, det ser kjempe enkelt og raskt ut på bildene,men det er tidkrevende, og med en syk skulder kan jeg bare ikke, og jeg hater å ha en tidsfrist på meg ,jeg strikker fordi jeg liker det,og jeg koser meg med det, og fordi mine små holder seg varm med all den ulla som de får.

så i det siste har det blitt montert masse,klapp på den onde skuldra!!! jeg vil jo selvfølgelig strikke mye og har hodet fullt av ideer så nå får jeg bare håpe at skuldra mi blir bra...

og vet dere hva,jeg har blitt spurt om å ta bryllups bilder neste helg, tenk dere det da? først så trodde jeg at det ville bli spennende, men nå tenker jeg at jeg er kjemperedd, tenk dere om de ikke blir bra og jeg har ødelagt andres minner? det er nå det gjelder å behode roen, og si til seg selv at det skal gå fint...
jeg er så langt unna av å være en proff fotograf som mulig, så dette blir spennende...

Comments

Komadyret said…
Huff så kjedelig med en vondt skulder. Håper du blir fort frisk. Du har laget utrolig mange flotte marius, all ære til deg med mønsterstrikk, det er ikke blandt mine favoritter for ¨å si det slik, men jeg elsker også designet ;)

Bildene dine blir nok superfine, du har jo så mange fine bilder på bloggen din ;)

God bedrings klem fra meg ;)
Monstermønster said…
God bedring med skulderen, sånt er ikke moro! Og lykke til med bryllupsbilder, det blir helt sikket bra, du er jo kjempegod til å ta bilder!
(Bare sørg for at det er et kamera du kjenner, jeg tok bilder i bryllup en gang med et lånt kamera jeg ikke kjente, og de bildene ble skikkelig stygge...)
Jordmor-Hanne said…
Sååå mange flotte utgaver av Marius! Jeg har "bare" strikka to Mariusgensere, men 6 baggy Marius-luer. Synes du er så flink til å finne alternative farger til dem også - spennende! Håper skuldra snart blir bra :)
Anna Therese said…
Så utrolig mye flott du har laget :) Flink du!
God bedring med skulderen og ha en fin søndag videre :)
Sysleglad said…
Så mye fint du har laget, men må si jeg nærmest så mest på de veldig kule bildene!
Sender tanker om hurtig bedring av skulderen!
Beate said…
Du er bare helt rå på marius!!!
Huff, god bedring med skulderen!
Skjønner veldig godt at du ikke tar på deg å strikke for andre. Jeg har det på samme måten som deg med ting som bare må bli ferdig. Strikking skal være kos, ikke stress :)
Siri said…
Den lilla du har på deg er den flotteste jeg har sett av Marius! God bedring til skulderen. Å ta bilder i bryllupet går sikkert bra. Sjekk nett for inspirasjon og snakk sammen om hva de forventer du tar bilder av. Jeg synes ofte de bildene som er av brud og brudgom når de forbereder seg til vielsen blir noe ekstra. Lykke til !
Silje sin blogg said…
Så utrolig mye fint marius!!! Jeg driver på en selv, men det går litt tregt... god bedring til skulderen;)
Anonymous said…
Hei! Så mange fine Marius'er!!
Jeg skal i gang med en Marius med rundfelling selv. Hvilket garn har du brukt på den grå/hvite/sorte som du har på deg i innlegget? - og fornøyd med garnvalget? :)
Fru Usken said…
Hei!:)Så utrolig flink du er! fant bloggen din på facebook...vi har Heidi som felles veninne;) heldig du som kan strikke da! jeg får det liksom ikke helt til, eller..jeg har aldri prøvd helt sjikkeli..mn nå fikk jeg sjikkelig lyst da! å du har rett - det ser så lett ut når en bare ser på bildene av de nydelige genserene..desverre er det ikke sånn;/ men nå er det jo høst - og da kommer håndarbeidet automatisk - kansje jeg må finne frem strikkepinnene istedenfor heklenåla nå;)
klem fra June:)

Popular Posts