brrrr...Denne uken har vi hatt første frost natt så med det har jeg tatt inn min sommerfugl lavendel,slik at den klarer seg til neste år, jeg har hatt 4 store potter med den i år og alle sammen har blomstret så fint ikke minst så er lukten helt fantastisk, nå har jeg bare 2 fordi det har vært en tyv i hagen vår som bli kalt "mormor" :)
Og siden det regner og blåser som bare det ut sitter vi hjemme, Min lille B vasker alle sine sauer( han er såååå glad i sine leke sauer) mens jeg syr nye putetrekk, forige uke hadde jeg en laaang pause på skolen så da måtte jeg ut på gata i tr.heim og finne stoff butikkene, jeg kom til panduro, hamstret litt der og fikk med meg disse tilda stoffene, de var litt fine,det blir spennende å se hva jeg får brukt de til...
ønsker dere en kjempe fin uke...

Comments

moderncountry said…
Heisann Daria,
Sendte deg akkurat en mail, pakken har nemlig kommet :)
Så spennendes det ser ut, moro å se når det er ferdig. Kjempenydelige stoffer. Ja, du velger akkurat slike stoffer jeg ville ha plukket ut :)
Her er det sommervær i dag. Skal ikke være slem altså, hører jo det har vært frost hos dere. Men det er bare det at jeg svetter meg halvt ihjel. Tror det kommer uvær snart jeg for det er trykkendes luft. Så Lavendelen overlever inne? Har prøvd selv men mine bare dør. Her er det jo mulig å ha de ute ettersom vi sjeldent får lavere temperaturer enn -2- Ja, det var det laveste i fjor.
Du får ha en fin Lørdag Daria!
Klem fra Aina
Bitte said…
Hei Daria.
Så mye fint du får til. Å ja, det er brrr, kaldt her. Ha en fortsatt fin helg
Anemone said…
OO hoi du..

Her er det bare bra vet du, takk som spør. Etter en uke med sol og sommer er jeg da storfornøyd nå.
Bikinien har fått luftet seg i år også, så nå kan det bare regne litt igjen for mn del uten at jeg henger med hode. MEN det kunne jo vært litt trivelig med litt fin høst vær i trøndelag også da.

Blitt skikkelig forkjølet den siste uka, men det er vel tempraturforskjellen og air condition sin skyld. Går vel over.

En fin fin uke ønskes deg. Ha en trivelig pendling til byen. Håper lillegutt også har det bra ??
Lett for at også barne får endel barnesykdommer da etter oppstart i bernehage, slik var det med min sønn i alle fall. De første årene, i alle fall det første fikk ahn alle basiller som var innom barnehagen.
Men også dette går over, heldigvis.
Brit-Elin said…
hei sveis! hehe..jeg kom nok fra garnhuset ja ;) og var på vei for å bli henta for å dra til fretex på nardo ;) muffinsene var dritgode og veeeeldig mektige! ramlet tilfeldigvis innom evas blogg og falt pladask for den lua og nå blir den masseprodusert i dette huset :p har strikket 2 til meg selv og 2 til et par kollegaer som bare elsket lua! vi må snart ta en kaffe igjen! du må finne ut av pausene dine ;) hehe.. jobber fra 7-3 fra tirs til tors..kansje vi kan ha lunsj en dag?
Mia said…
Heia Daria! Så du holder på med rosa, du også... godt jeg ikke er alene om det! Putetrekket ditt ser kjempekoselig ut med de søte stoffene. Gleder meg til å se det ferdig.

Jeg har min lavendel stående ute enda (har to stk.) for selv om vi har hatt noen frostnetter, har de klart seg fint så langt. Men jeg setter nok mine inn i et isolert uthus etterhvert i håp om at de vil overvintre der. Spennende å se til våren om de har klart seg da.
Hulda said…
Så fine lapper du har satt sammen, det blir et fint putetrekk. Likte Tildastoffene med roser veldig godt også. Her har vi ikke hatt frost enda.
Hilde said…
Jeg må innrømme at jeg har tagget deg jeg. Du får ta en titt innom bloggen min for informasjon..
Brit-Elin said…
hellu! kjøpt masse fint på hennes og mauritz? har tagget deg i bloggen min :)