Så ble den ferdig...
Denne kjøpte vi i april,fra et brukt torg og siden ble den pusset og malt,det har kansje tatt litt tid men min kjære driver jo med 1000 ting samtidig,jeg er iallefall fornøyd med resultatet.

og i hagen min blomster te rosene mine som bare det, så neste år skal jeg anskaffe meg flere av de, i det nye blomsterbeddet har det skjedd ingenting, jeg har bare kjøpt jord og herregårds stein for å ha rundt beddet,vi får se hva som vil skje senere i dag.

Comments

Mia said…
Så fint det ble da, Daria! Det tar jo litt tid med alt, når man har mye å henge fingrene i. Men når sluttresultatet blir sååå bra, gjør det jo ingen ting. Rosene dine er virkelig vakre, de også. Jeg har også fortsatt noen modige som blomstrer, og flere har knopper, men det går nok mot slutten, uansett. Litt vemodig, men koselig å begynne å planlegge og tenke på neste sesong da... Og dere har jo plenty tid til å bli ferdige med det nye blomsterbeddet før neste sesong.
Kreoline said…
Så nydelig det ble, resultatet ble kjempebra. Skjønn rose fra hagen din, her blomstrer det ingenting, bare en haug med sopp i plenen, kjedelig, men det er vel pga. alt regnet. Skal også ha en del roser i hagen til neste år, det er jo så skjønne blomster, greit å plukke inn og pynte litt. Ha en fin uke. Klem.
Erica said…
Du er altså så dyktig på gjennomført interiør! Savner deg på Hobbyboden, du må registrere deg igjen :D
Jorunn said…
Kommoden/skattolet ble virkelig kjempefint Daria!
Kjekt å kjøpe brukte møbler og pusse dem opp og gjøre dem personlige - det har jeg sansen for.
Så heldig du er som har roser i hagen din! Nyt dem så lenge du kan!
Ha en fin uke!
moderncountry said…
Ja, hehe, her tar ting tid også :)
Den ble kjempeflott! Ja, hva ikke litt maling kan gjøre som jeg pleier å si. En annen farge og setting kan gjøre et stygt gammel møbel til den nydligste chice kommode. Herlig med roser!
Vet du, jeg har ikke fått noe post fra nord enda jeg, men vet det kan ta sin tid, så jeg er tålmodig og venter jeg :) Ha en fin uke Daria!
Hulda said…
Så fint skatoll du har fått tak i. Det ble skikkelig flott pussa opp også. :)
elin1976 said…
Så fint skatollet ble. Gleder meg til å se bedet. klem:O)
Månestråle said…
Åh, den ble kjempe fin. Hva gjør det at ting tar litt tid, når ting blir så bra:-) Dere er flinke til å se mulighetene.
Rosene er nydelige, jeg vil også ha i hagen min....
Ha en super uke. Klem, klem..
Anniche said…
Veldig fint !!
TTT vettu :)
Marihøna said…
Skatollet ble kjempefint! Flink er du! Og roser er jo bare nydelig da! Ha en fin dag!