jeg fant,jeg fant...Vel det er nok tid for gjennbruks torger og loppemarkeder, jeg er så heldig som har stor utvalg blant gjennbruks torger, jeg har tre å velge mellom og der finner jeg alltid noe, denne gangen fant jeg rose koppen som det står Bestefar på, så selvsakt skal bestefar drikke kaffe i fra den når han er på besøk hos oss.
Og siden jeg innbilder meg vår, selv om det er snø og minus grader .Så har jeg begynnt å ta stikklinger fra dronning ingrid, det er yndlings pellargonien min, gleder meg til de begynner å blomstre.
ha rn kjempe fin helg!!!

Comments

umulie said…
"Se der drikker bestefar ( kaffe...) se hvilken kopp han har.." (mel. Se der danser bestefar) Å, nå savner jeg bestefaren min. Heldige du som fortsatt har noen i behold! Ha en herlig lørdag!
sopran said…
Hærlig når man finner slike skatter:) Trivelig får bestefar å få egen kopp når han kommer på besøk:)
amylin said…
Så koselig kopp du har funnet! Ha en fortsatt god helg!
Tea said…
Å - jeg elsker å gå på loppis, men her er det virkelig ikke sesong for det enda. :( Kjempefin kopp du fant da - utrolig sjarmerende! Jeg klarer nesten ikke å vente med å ta avleggere av mine pelargonier heller, men tror jeg skal drøye det noen uker til så det blir litt lysere i vinduskarmen min. :)

God helg!! :)
månestråle said…
Nydelig kopp, Daria. Du har virkelig øye for gull, du.
Håper alt står bra til:-)
Klem:-)