Uferdige prosjekter- UFO.

Detter er en 2 tråds ribbe genser som jeg har jobbet med denne uken,bollen og litt av den første armen er ferdig,men det er langt før den er ferdig, den er i str. 4 år så nå får jeg sette i gang og gjøre den ferdig før B vokser ut av den.

Russe sokkene som skulle bli julegave til min Mor, en ting er sikkert at hun fikk ingen sokker til jul, jeg mangler ca: 70 % av sokkene før jeg blir ferdig.


Russe sokker i en annen vri i smart garn.og enda en ribbegenser i 2 tråds garn som er langt i fra ferdig, men den er i str 6 år så jeg har vel 2 år på meg for å gjøre den ferdig.
Bestefar trøye i str 8 år,skjønner fortsatt ikke hvorfor jeg begynnte å strikke den i str 8 år når lille B er bare 3år.Og enda en bestefar trøye i str 8 år,men den har jeg 5 år på å gjøre ferdig.Ribbebukse i str 0-1 år,men denne skulle jeg ha vært ferdig med til 14 desember, den skulle bli en barseel gave til en god venninde av meg....


Skjønner dere problemet mitt?, jeg klarer ikke å holde meg til en ting, hele tiden starter jeg på nye ting, og ufo kurven bare vokser og vokser, men nå er det slutt med det tullet hver uke skal jeg holde meg til en ting og gjøre ferdig en og en ting, jeg skal sette meg i go stolen min, drikke te og bli ferdig meg UFO`ene mine.
så neste ukens prosjekt er å strikke et par russe sokker i lilla og svart garn som skal bli en gave til bestemoren min, hun har bursdag så det må jeg gjøre ferdig.


ØNSKER DERE EN KJEMPEFIN HELG SOM ER HELT UFO FRI!!!

Comments

Ruth@ said…
Hei på deg..
Ufo huff a meg... har ikke i strikking men i søm der er det masse hos meg...
Lykke til med ufoene dine ...ha en god helg...
sissels said…
Vet du hva jeg mener du skal gjøre med dine ufoer -du starter øverst her og gjør ferdig en ting av gangen - plutselig så er det tomt. Jeg misunner deg iallefall ikke alle disse ufoene.
Ha ei riktig så fin helg
mimouna said…
Det var mange UFO-er, men alt var jo fine og brukbare ting. Hva med å starte med "intervallstriking" - en time på en UFO for hver time på et nytt og spennende prosjekt. Da går det nok unna!

Ha en fin helg!
RICHA said…
ufoar ja.. hvem har ikke det?? Iallfall er dine ufoer veldig fine :) fargene og alt.. gleder meg til å se de ferdig når du får gjort det!
Lykke til :D
Topsy said…
Lykke til med UFO'ene. Du har i hvert fall mye fint å se frem til når det blir ferdig, for det var mye fint på gang!
amylin said…
Lykke til med UFO-jaktinga! Det blir noen UFOer her også. Ha en god helg!
For mye info på nett....
Nei.
Men det er en grunn til at jeg skriver lite om barna mine! De er de eneste som er verdt noe her, om en ikke er ute etter å stjele en masse pynt, malingsspann og en lap-top!
Søker du etter navnet mitt, finner du nok også adressen min, vanskeligere er det nok ikke!
Det er mitt valg og ikke være anonym, og grunnen bunner i to ting:
1. Jeg har ingenting å skjule, heller ingenting å stjele.
2. Markedsføring for fremtidens planer.
Dessuten er samboeren opplært til særdeles stygge ting, etter 6 år i Telemark Battaljon. (hehe!)
;)
Forresten så er jeg ikke registrert i Paradiset heller, i følge Gule Sider. Der bor jeg i ett helt annet fylke!!
;)
UnePune said…
Hehe! Når det gjelder strikking er jeg litt omvendt - vil ikke tillate meg å begynne på noe nytt før jeg er ferdig. Men det betyr ikke at jeg blir fortere ferdig...jeg bare strikker mindre, fordi jeg blir lei! Så liker egentlig din framgangsmåte bedre =)
petronellas said…
Hei Daria.
Det er ikke så morsomt med ufoer, nei (jeg gjemmer mine nederst i kurven)...
For å muntre deg opp litt, har jeg en overraskelse til deg i bloggen min - kom innom og se :-)