1 Desember...Endelig har desember kommet,og kaldenderen er ferdig,etter et par meter med band og pakkepapir ble mange godsaker pakket inn for å gjøre små fingre glade når de pakker de opp,dagen som alle små har ventet så lenge på er her.
selv om jeg jukser litt og legger inn innlegget litt tidlig på 1 desember så må jeg nok innrømme at jeg gleder meg mer enn b til han åpnet gaven om noen timer,all den spenningen og uro som han har  hatt de siste dagene om hva som er i pakke nr 1, gjør det spesielt,for store og små...


Comments

Toril said…
Gavekalender er kjempegøy, både for store og små!

I huset hos oss er det (i tre mnd til) bare mannen og jeg... og vi har pakkekalender begge to :)

Ønsker deg en fin førjulstid!
Marihøna said…
Så flott kalender lille B får å kose seg med i desember. Det var en rimelig spent frøken som spratt ut av senga i dag her hos oss i dag.Jeg er så barnselig selv jeg - så jeg har både gavekalender og sjokoladekalender ;)

Kos dere masse i adventstiden!

Klem
Anita K said…
Så flott kalender da, jeg synes gavekalender er helt topp å korte ned ventetiden frem mot jul med :) Ha en flott dag. ogtakk for oppskrift på vaniljehjerter, det er godt mulig at de må prøves ut..
Yrga said…
Artig med adventskalendere for store og små. Har to gullunger som har maset meg glugg ihjel om adventskalenderpakker....hehe.