Mørketid...
Nå er den her, når du går til jobb så er det mørt og når du kommer tilbake så er det også mørt,i B sin verden lever vi om natta siden han blir levert på bhg om natta og henta om natta,dette har han gled seg lenge til.
det er nå vi tenner lys og koser oss om kveldene og har en fin tid i vente,det er jo bare 30 dager til jul,4 uker så sitter vi rundt et bord med våre kjære,noen stresser med julegaver,andre vasker hus og alle gleder seg til jul,og ikke minst til nissen kommer.

I går var jeg på kongle slang,så til alle dere der ute som også skal på kongle slang det anbefales å ha med seg en stige,så blir det så mye lettere:)

ha en kjempefin uke:)

Comments

Sommertid said…
Ja, det eneste koselige er vel det her med å kunne fylle hele huset med levende lys. Men vær obs...forlat ikke et rom med levende lys..plutselig så er det full fyr.
Mange hjem har gått tapt i disse mørketider..så husk bare å blåse ut lysene og tenk på hvor du plasserer lysene og hva du har rundt de..brennbart materialer osv.

Ble litt mye obs obs her..men jeg syns det er såå viktig å passe på. Det skal jo være kosetid...ikke et mareritt pga at man glemmer/ikke tenker etter.

Ha en fin dag videre.
hobbyvenn said…
Så nydelige bilder du tar. Flott med kongler og lys. Takk for titten.
Lene said…
Ja denne tiden kan jammen være mørk og tung.. Er vel kanskje derfor så mange av oss elsker jul. Advent og jul bringer både lys og varme inn i en ellers så grå årstid. Her regner det og jeg får ikke julestemning av å se ut akkurat nå. Men det gjør jeg av å besøke bloggen din!

klem,lene

Popular Posts