Hermegåsa...


Det er nemlig meg det!!! men jeg kan ikke noe for det at jeg blir inspirert, selve mønstret er fra dale garn,men farge valgene kommer fra monstermønster det var der jeg så de fargene først og da var det noe som sa til meg " ta frem pinner,og strikk i vei" noe som også ble gjort...
nå sitter jeg bare og overbeviser meg selv at dette er intetkjønn farge og ikke jente farge, så lenge det ikke er rosa så er det intetkjønn farge,jupp det har jeg bestem meg for:)

-det ene beinet ser så mye lengre ut med det er bare vinklen på bildet

mønstret kommer fra dale sin hefte 203, dressen er i str 9 mnd og det gikk med 5 nøster babyull på pinner 2 og 2.5...
baby`n må jo ha barnehage klær før den i det hele tatt har fått barnehage plass eller blitt født,hihi sånn kan det gå når mann er sykmeldt og er LITT glad i å strikke...

nå har jeg bare 2 UFO`er igjen og i løpet av kvelden blir det kansje bare en...

Comments

Rigmor said…
den var da flott :) liker så godt den farge kombinasjonen, og den er da vel ikke jente farge vel? nei det synes jeg ikke!
Ha en flott tirsdag!
Hanne said…
Det er det som er så fint med bloggverden at man ser fine fargekombinasjoner og finner inspirasjon hos andre. Jeg liker også veldig godt den fargekombinasjonen der :D kjempe fin dress :)
Jane said…
Kjempeflott dress og fine farger... :) Ser jeg har kommet til en som er like Marius-gal som meg selv... Tror jeg har strikket 6 stk Marius i løpet av de siste 2 år, og hver gang lover jeg meg selv at det skal bli den siste... Men man glemmer fort, og etter en liten stund melder "marius-trangen" seg igjen... :o) Særlig vesten din synes jeg var knall-fin, kanskje jeg og trenger en sånn :o)
Linda said…
Kjempefin dress! Herlige farger!
Hønehuset said…
Knallfin, liker fargene jeg også. Ordentlig glad-dress!
Elisabeth said…
Nydelig stripedress! Liker din fargekombinasjon, men originalen i Daleheftet er ikke så verst den heller :)
Torunn said…
Så flott dress!!
Og så flotte marius plagg du har strikket:D jeg har nettopp strikket en marius til gullet mitt og jeg kommer garantert til å lage flere :) Nydelig klassiker!
Veronica said…
Veldig fin heldress, og friske fine farger sammen! Kan absolutt brukes til både gutt og jente!! :) Fant linken til bloggen din gjennom Monstermønster, og her kommer jeg garantert tilbake! :)
Vilma said…
Hej...
Kom lige forbi din blog , fine ting , især Marius er smukt norsk strik :-))god dag
Monstermønster said…
Den ble nydelig! Jeg tar det som et kjempekompliment at du vil strikke i de samme fargene, finnes det en flottere måte å si at man likte noe på?

Og forbered deg på mye oppmerksomhet, det har vi fått når hun har dressen på. Og det er tydeligvis intetkjønnfarge, siden alle lurer på om det er gutt eller jente... :)

Popular Posts