Min kjære Marius...Jeg har jo vært forelsket i Marius i en god stund nå, synes at den er den fineste  mønstret blant norske klassikere, og siden sandnes garn har så mange fristende oppskrifter så kastet jeg meg ut i Marius verden og strikket en vest med rundfelling,MEN  det må være feil i oppskriften fordi den ble jammen meg kort(eller jeg skulle nok ha hatt det 6-7cm lengre) ennå har jeg fulgt oppskriften nøye og strikket 4 cm lengre enn oppskriften sa for å bare være sikker,det er litt kjedlig men jeg er forelsket i den likevel...
og siden det er Marius feber i huset skal jammen men min kjære få seg en også, det går jo på strikk til meg,og B eller babyn men han får liksom bare et par sokker annen hver år så nå skal jeg være snil å strikke noe til han også, og hvis Marius feber`n fortsetter så strikker jeg en orginal Marius til meg;B og baby`n så nå er det bare vente å se hva tiden viser....

PS: noen action bilder kommer etter hver jeg må bare sy på et par knapper her og der,når butikkene åpner igjen...


GOD PÅSKE!!!

Comments

Bente said…
Så flott Marius! Synd at den ble litt kort, men den kan vel fint brukes likevel?
Så koselig blogg du har. Jeg stikker helt sikkert innom igjen!
Strikkelena said…
Den ble kjempefin! Imponert over alle som har tålmodighet til sånne mønstre. God påske!
Hilde-Gunn said…
Så flott den var! Jeg har også forelska meg i Mariusmønsteret!
Monstermønster said…
Den ble flott! Kjedelig når du føler den er for kort, men ofte venner man seg til sånt i bruk. Lykke til med å strikke til mannen, det er sjeldent jeg strikker noe til mannen min, gitt.
Elisabeth said…
Nydelig Marius. Visst er den kort, det har jeg sett i oppskriften, men kanskje den skal være slik? Andre her sier jo også at du kanskje venner deg til det, mulig det er slik. Jeg er også en person som drar i klær jeg føler er for korte :) Ha en aldeles flott påske videre også !
Hanne said…
Jeg er helt enig med deg i at mariusmønsteret er det fineste av klassikerne. Jeg elsker mønsteret selv og min marius blir flittig brukt. Du lager utrolig mye fint. Nydelige babyklær og kjempe lekkert teppe i forrige innlegg :) Ønsker deg ei riktig god påske :)
Vibbedille said…
Skikkelig flott ble den Fikk lyst på den selv eg!!

Kos deg og ha en fortsatt herlig påske!

Klem;))
Marten said…
Den var skikkelig fin! Og så godt du kler de fargene! Skjønner godt at du har Mariusfeber, kjenner den kommer snikende her også... :)
~Linda~ said…
Kjempefin! Har blitt bitt av Marius-billen selv, det er utrolig mye fine oppskrifter med Marius-mønster.
Linda said…
Hei

Så utrolig fin Mariusvest! Marius er favorittmønsteret mitt også, og går med planer om å strikke Mariusgenser til både meg og gutten min...

Kjempefint bølgeteppe i forrige innlegg forresten, og veldig koselig at du linket til bloggen min :-)
Livs Lyst said…
Du er bare helt rå med strikking!! Skulle gjerne tatt et kurs hos deg ;O)

Liv
Maria said…
Kjempe herlig vest. Har sikklet lenge på marius jeg også. Er usikker på om jeg vil ha vest eller tunika. Heller mer mot vest nå ja, ser jeg.

Popular Posts