På overtid...

For en stund siden strikket jeg en makan genser i str 1-2 år, da ble det brukt oppskrift fra nøstebarn, og min lille stakkar B har ikke fått seg noe som helst på en go stund nå så da tenkte jeg å lage en til i slike farger,men denne gangen "laget" jeg oppskrift selv og noe som skulle bli i str 5 år ble i str kansje 2 år, B kunne fint bruke den som mage genser...æsj men heldigvis så kjenner jeg en gutt som kansje får bruk for den.

Mønster kan dere sikkert finne hos nøstebarn, garnet er NZ lamme ull, ca 100g på pinne 2.5 og 3


av ren frustrasjon førte dette så til et lite kjøp av sisu og lanett...
det ble mange fine farger da selv om "garn lagret" ikke minsket av den grunn....

For et par dager siden la Monstermønster ut en link til ullbukser som hun har strikket til sin gutt, og jeg ble jo fristet til å prøve den, jeg likte ideen med at et par av hennes bukser var lange i livet, det må jo være kjekkt å ha det når det er kaldt ut og  gensern sklir opp så har mann ullbukser som varmer godt, og med tanke på at de fleste barn er hofte løse har jeg sydd inn 3 rad med tynn strikk så får vi se om den har noe funksjon...
Fargen ble blå siden jeg valgte å bruke garn fra lagret, dette garnet ble ment til et par sokker til min mann,men det er leeeeenge siden det...

Garnet som ble brukt er arwetta strømpegarn,brukte 3 nøster av det, på pinne 4 og oppskriften finner dere her

Jeg anbefaller denne oppskriften, den virker kjempe god ut og ikke minst så går det veldig raskt å strikke den og mønstret er svært enkel...

Og siden det var "garn slanking" for full denne uken så har jeg strikket en bhg genser til for mageboer`n som ikke vil ut...(3dager på overtid)
Garnet er NZ lammeull 155g,oppskriften er Nøstebarn sin strikket på pinne 4-4.5 

Merklig nok så dukker det opp litt mye turkis her i bloggen, så nå må det dukke opp litt lilla...Comments

Linda said…
Må si du er produktiv!! Strikker du sykt raskt eller?? Og selvfølgelig utrolig fine ting du har laget!

Kjenner til frustrasjonen når størrelsen blir feil! Men det er jo bra at du snart får en liten gutt som kan få bruk for den :-)

Jeg gikk 12 dager på overtid, syn det var fint med litt ekstra strikketid, men ble jo litt lei og engstelig de siste dagene da...
Siren said…
Gud, så effektiv du er!!! Dette hadde jeg brukt måneder på! Alt var utrolig fint, og jeg er spesielt fristet til å prøve å lage ullbuksen... Men først av alt skal jeg snart prioritere å strikke noe til meg selv:)Og så håper jeg bebisen snart finner ut at den vil UT å treffe mamman sin! Dagene på overtid går utrolig sakte... Lykke til:) Klem fra meg
Siren said…
Gud, så effektiv du er!!! Dette hadde jeg brukt måneder på! Alt var utrolig fint, og jeg er spesielt fristet til å prøve å lage ullbuksen... Men først av alt skal jeg snart prioritere å strikke noe til meg selv:)Og så håper jeg bebisen snart finner ut at den vil UT å treffe mamman sin! Dagene på overtid går utrolig sakte... Lykke til:) Klem fra meg
Vibbedille said…
MYYYE nydelig lekkert i ull her ja!! Må nok snart starte med vinter produksjonen eg og , Jr her på 8 elsker å kle seg i ull!!

Håper du ikkje må gå for lenge på overtid, DA blir dagen laaaange!

Masse lykke til og KOOOS deg så lenge!


God klem fra Vibbedille ;))
Linda said…
Så mye fint du har tryllet frem her nå:-) Du er virkelig produktiv! Håper den lille kommer snart:-) Lykke til!
Veronica said…
Så flotte ting du har laget! Nydelige farger! Driver å strikker en genser i samme garn og farge som den på siste bildet ditt:)
Tea Kristin said…
Masse fint - du er jo supereffektiv!! Krysser fingrene for at babyen snart bestemmer seg for å komme. :)
Rigmor said…
en skikkelig reser strikker du da!! Hallo!! Men med tre dager på overtid så er det vel bedre med pinner enn å traske rundt å bite negler og være over klar ;)
Den buksa har jeg tenkt og prøve også, bare kjøpe garn først! Og genserene var super fine, liker de fargene, kanskje på tide jentene får seg blå gensere?
ha en flott kveld!
Og masse lykke til med fødsel og alt! Det blir nok godt å få hilse på nå snart :)
Judith said…
Så utrolig mye fint:-)
Lykke til med fødselen
Hanne said…
Så mye fint du lager :D Lykke til med fødselen :)
Monstermønster said…
Effektiv gitt!

Håper du slipper mye masing om at -nå måååå jo babyen komme snart, jeg ble så lei på slutten av at alle skulle spørre når babyen kom, det visste vel ikke jeg heller?
Livs Lyst said…
Jeg skal i alle fall lett inn hit om jeg skulle få en liten baby etterhvert for å få inspirasjon til hva jeg skal lage. Jeg har sagt det før tror jeg, og sier det i alle fall igjen: Jeg er kjempe fasinert over den gode "gammeldagse" stilen du strikker på baby/barne-klærne! UTROLIG sjarmerende!

Jeg vil og!!

Hilsen Liv som også ønsker deg en fin dag!
Komadyret said…
Utrolig hvor produktiv du er :)Knallflotte klær, tror jeg må begynne tenke høstklær jeg også om jeg skal få noe klart.....

Takk for awarden, jeg ga deg den tilbake jeg (vet ikke om det er helt "riktig" men) du fortjener den virkelig ;)

Lykke til med fødsel ;)
Spire said…
Alltid imponert over din strikkeproduksjon! Nå håper jeg babyproduksjonen også er godt igang/vel overstått.. :)
Grattis med ny verdensborger..på forhånd..?
LenaE
Erica said…
Venter du ei lita tulle, eller? Siden du nevner lilla? Det ER vanskelig å strikke i riktig størrelse til de små barna våre - det er jo blitt så store!
Strikkeglad said…
Lykke til med fødsel! Håper mageboeren er ute i løpet av få dager! Vi skal i dåp i Sverige om noen uker, og dåpsbarnet ønsker seg hjemmestrikk. Det varmer jo mitt hjerte. Lurer på genseren fra nøstebarn.
Beate said…
Jammen har du produsert mye flott! Flotte lillafarger på neste prosjekt. :)
Elisabeth said…
Kjempefin stripegenser, utrolig kjekk ullbukse og praktisk genser til slutt. Skal si du får strikket mye nå i innspurten av ventetiden, håper den ikke blir noe lengre nå. lykke til!
Siri said…
Denne buksa har jeg også strikket et par ganger. Liker den veldig godt. Kan anbefale genseren også, den er enkel og blir fin.
Imponert over alt det flotte du strikker :)