venter og venter

Hver natt så tenker jeg "åh kansje det skjer i natt" men nei...6 dager over termin datoen har det fortsatt ikke skjedd noe...så istede for å tenke så mye på det,har jeg bestemt meg å "glemme" hvor mange dager det er på over tid og heller kose meg med pinner og planlegge nye proskjekter...noe som ikke er så vanskelig når jeg har dere som inspirasjon...

her er bl.a de neste prosjektene:


Jeg har funnet en gammel mønster hos min svigermor på fana som er strikket i juvel på pinne 4 det er jo litt spennende så derfor må det bare testes, jeg går i allefall ikke tom for ideer når det gjelder strikking, riktig nok så har jeg hatt masse tid til det pga sykmelding men vi får se om det blir fullt så mye tid fremover med en 5 åring og et nyfødt barn...mann og hjem...

Comments

Veronica said…
Skjønner at du begynner å bli utålmodig! Men, med så mange fine prosjekter på gang, så kommer tiden til å gå fort! Gleder meg til å se resultatene, og ønsker deg samtidig lykke til! Har på følelsen at det kan bli stille her på bloggen din om liiiten tid:)
Linda said…
Håper at den lille kommer snart:-) Jeg vet hvordan det er å gå på overtid. Kos deg og nyt de siste dagene. Om litt blir det hektiske dager og netter:-) Lykke til!
Frøkna said…
Jeg føler med deg:-/ Jeg gikk 11 dager over, og det var ganske pyton. Men mange kynnere så trodde og håpet jeg at nå - nå var det i gang, men nei da.. Men plutselig skjer det:-) Kos deg med strikking du, blir lite med det en stund etterpå ser jeg. Lykke, lykke til!!!:-))
Julia said…
Jeg vil få ønske deg lykke til!
Gled deg, det er veldig kos med baby igjen!
Nyt dagene nå før også, med strikking og tid for deg selv!!
Gleder meg til å se dine planlagte prosjekt, du har en utrolig nydelig blogg!
Marihøna said…
Lykke til Daria!
Klem
Siren said…
Ja, er nok lurt å prøve å glemme hvor mange dager på overtid du er. Jeg hang meg veldig opp i termindatoen, og fikk ikke gjort NOE annet enn å gå å vente. Og da ble 9 dager leeenge! Kos deg med strikking, så ønsker jeg deg masse lykke til! Håper du får en fin fødsel:) Gleder meg til å se prosjektene du skal lage! Klem fra meg
Tea Kristin said…
Høres ut som en god plan å glemme hvor mange dager du har gått over og heller planlegge nye prosjekter. :) Og veldig mange fine prosjekter også!!

Kos deg de siste små dagene som ettbarnsmor og lykke til med fødsel og den nye babyen!!!

Klem :)
Linda said…
Du får prøve å nyte den siste ventetiden, men husker veldig godt hvor utålmodig jeg selv var. Men spennende strikkeprosjekter korter ned på ventinga!
Komadyret said…
Kjenner meg godt igjen jeg også.....den ventetiden er nervepirrene.....hver gang jeg kjente antydning til "vondt" trodde jeg jeg var i gang...hehe, men neida :)Men trøst deg med at du kommer bare nærmere og nærmere for hver dag. Selv om det føles som om du skal gå slik for evig tid :

Lykke til med fødsel og nyt barseltiden, det er helt FANTASTISK med baby igjen :)

Popular Posts