menn i marius er bære såååå sjarmerende:)en marius til Hr. D også, strikket den kun i grå toner som D ville, fargene måtte si "maskulint" siden det er rundfelling, og ja, jeg var skeptisk til rundsal til en mann, men det fungerer utrolig fint, men hvem kler ikke marius vel? 

garnet er mor aase,mer info finner dere på raverly:)

Comments

Ullugla said…
Så kjempeflott den var! ;) Og fullføre en så stor ullstrikkings midt på sommeren... Enda mer imponert;) Jeg holder meg til bitte små babyluer og anna småstrikk som ikke gjør at jeg blir for varm sjøl ;)
duBedåre said…
Sjarmerende? La oss kalle en spade for en spade her, hva? Hva med knallbarskt? Eller kjekk? Jeg har aldri hatt en ting for menn i uniform, men menn i bunad er noe av det flotteste jeg veit. Menn i tradisjonsstrikk som Marius er jammen ikke langt unna! og beklager om du syns det er litt skremmende at jeg syns mannen din er kjekk og barsk og alt sammen, men du har tross alt kledd han opp til det! (0;

Nyt mannen!
ANNEPÅLANDET said…
Veldig fin genser!! Ja, menn i marius er sjarmerende! Og flotte!
Silje sin blogg said…
så flott!! nå fikk jeg endelig hjelp til å bestemme meg for fargene jeg skal strikke i til miin mamn. Hvor lang tid bruker du egentlig?? har et mål om å få to ferdige til jul jeg.....!
Siren said…
Jøss, at rundfelling på en mann kunne se så bra ut hadde jeg aldri trodd!! Utrolig flott! Både genser og mann, hehe:)
Gunn-Irene said…
Hei hvilket garn og hva heter fargene som du har brukt på mariusgenseren som du har på forsidebildet ditt? Jeg synes at den var utrolig fin. Har strikket 4 mariusgensere siden påske, men kunne faktisk tenke meg å strikke den i blå/lilla toner til meg selv. Så skryt til deg for flott fargelagt :)
Gunn-Irene said…
Hei hvilket garn og hva heter fargene som du har brukt på mariusgenseren som du har på forsidebildet ditt? Jeg synes at den var utrolig fin. Har strikket 4 mariusgensere siden påske, men kunne faktisk tenke meg å strikke den i blå/lilla toner til meg selv. Så skryt til deg for flott fargelagt :)
LivM said…
Dette er faktisk en av de fineste Mariusen jeg har sett. Likte godt at den er strikket til en mann ( en barsk en også!). Nr 2 er din i lilla!
Anonymous said…
Åh, den var fin!! Er det mulig å se hvilket mønster du brukte for å få en sånn litt smal og fin herremodell? Og hvilset mor aase-garn brukte du? Fant det ikke på raverly, jeg!
Hilsen Ingrid, ingrhaga@gmail.comLena said…
Lekker !

Og du har rett , menn i marius er HOT :)))

Fortsatt god helg !
Anonymous said…
Hei!
Så utrolig fin genser! Samboeren ønsker seg genser, men jeg syns ikke jeg får til montering. Hadde satt stor pris på om du vil fortelle hvor du har funnet oppskrift på rundfelt marius til menn. :)

Hilsen Camilla
may benthe g. said…
Hei går det ann og spøre om hvilken oppskrift du brukte til marius herre med rundfelling ,dat jeg har tenkt og strikkje det . May benthe
Mina Sormbråten said…
Heii!
Jeg strikker denne type genser til min samboer! Hvor mye har du felt for at halsen ble så fin? Har erfaring med at om jeg følger den orginale oppskriften at halsen blir veldig vid!

Håper på svar!
daria johnsen said…
Jeg er litt sen med å svare,mn på slutten felte jeg av hver annen maske
Eirin said…
Hvor mange masker har du på vrangborden til halsen, var så fint felt��
Jeg lurer også på hvor mange masker du har i vrangborden i halsen :)
hjemmemortil9 said…
Nøj...det er et virkelig godt match...tuff mand og bløøød Marius! Og jeg er ellers absolut ikke så vild med rundt bærestykke til mænd! men din her er ...knaldfin! <3

Popular Posts