nye ullstrømper på vei...

Jeg har tatt frem strikke kurven min og begynnt med å strikke strømper til mine menn,til både små og søte tåfiser og til de som er større(det tar evigheter å strikke herre strømper) men hyggelig er det,ikke mist så kan jeg ta med strikke tøyet med på toget.
jeg har blitt litt inspirert av det siste bladet lev landlig hvor de viste noen bilder med sokker som var strikker i ragge garn,så da fant jeg frem litt av det.

ha en fin uke damer:)

Comments

Anemone said…
Trøstes min. Det hadde jeg aldri klart om jeg så hadde brukt 100 år. Tå og hæl hadde tatt knekken på mitt tålmod og mitt gode sinn !!

Ha en fin fin uke kjære venn.
Hold poden tørr og varm i disse forkjølelses tider.

Klem herfra.
moderncountry said…
Hei Daria,
Å, nydelige farger! Skulle ønske jeg kunne strikke også, men er håpløs på å skjønne oppskrifter. Men beundrer de som kan og det ser så lekkert ut med sokker, skjerf og gensere i strikka. Nydelige skåler du har under her forresten!
Åjo, så var det de stoffene, har enda ikke kunne finne de riktige, som du viste på dine bilder (blomsterstoff). Men, hvis det er sånn og jeg vil bestille, kanskje du kunne gi meg nummeret og navnet til ønsket stoff? Ja, jeg sender deg vel en mail jeg..Håper ellers at du holder ut pendlingen, føler du deg bra? Ønsker deg iallefall fine dager, klem fra meg (",)
månestråle said…
Søte Daria, de sokkene ser så kule ut:-) Har du det bra? Har ikke sett navnet ditt på Hobbyboden på lenge. Ha en fin helg:-)
Randi said…
Tack för din fina kommentar - kul att en norska tittade in. Ja, som du förstår av mitt namn, så är jag "egentligen" norsk. Sorry men jag skriver inte på norska. Får väl titta in hit oftare, så kanske jag lär mig *ler* ...
Mia said…
Åh, så deilig med ullsokker! Det er jo virkelig tid for dem nå, og ingenting varmer så godt som ull. Sikker greit å pysle med denslagt på toget, kanskje reisetiden går fortere på den måten også. Jeg har enda til gode å prøve meg på sokkestrikking. Men, aldrig si aldrig...
Sulphur said…
Å, de så gode ut. Deler du oppskrift? Jeg har lenge lett etter sokker som ikke har så lang vrangbord.