Litt håndarbeid


Jeg har sydd meg en pose, oppskriften har jeg fra tilda boken,triste nyheter har jeg også for noen uker siden hadde jeg innlegg om julekalender til min lille B,der jeg viste at det var masse produksjon av strømper i polka mønster,men nå har alle sokkene kommet bort,jeg skjønneer ingenting,jeg har lett over hele huset men finner de ingen plass,jeg føler at jeg får litt panikk nå fordi tid til å sy nye har jeg ikke og å kjøpe en julekalender blir ikke like koslig,vel jeg får bare håpe at den vil dukke opp en eller annen plass...

Comments

GreteR said…
Så fin lyspose du har laget deg.

Håpar du finner att strømpene til julekalenderen.

Ha ei fin helg.
Liv-Toril said…
Den lysposen var skikkelig trivelig.
Tea said…
Hei! Så fin blogg du har! Synes du tar skikkelig flotte bilder! :) Hva slags kamera bruker du? Kjempefin pose du har sydd deg også, og så pent det ble å fylle den med stearinlys! :)
Marihøna said…
Jeg må alltid *løpe* inn i bloggen din når jeg ser at du har oppdatert :-) Flott pose du har laget, og lille B venner seg nok til senga si etter hvert skal du se. Lykke til på leting etter kalenderstrømpene. Ha en fin helg!
Anemone said…
Lekker pose, men... "NEI!!!!" tenkte jeg da jeg begynte å lese. "Ikke hun også !!!" Disse Tildafigurene begynner det vel å bli nok av i denne blogg verden nå ??

God helg til deg min venn.
GundaM said…
Hi, hi kanskje kommer de i containerbloggen min snart...?
Skulle ikke forundre meg.

Fine bilder du tar, likte godt d med sokkene. Nydelig farger.

God helg til deg og!
Kreoline said…
Kjempefin pose til lysene, koselig i vinduskarmen. Så trist med alle strømpene, håper du finner dem igjen, du vet at det er noe som heter "strømpetroll", kanskje det har vært hos deg, hi,hi. Ha en fortsatt god helg.
Torill said…
Eg også leitar etter mykje i huset som berre har forsvunne. Eg trur det er ånden som går. God adventstid til deg.