Oppussing...

Vi holder på med en liten oppussing av vår hall,vegger blir pusset,trapper blir ny og dører blir satt inn,med andre ord det er bråk og støv over alt men funn blir det gjort her også,vi fant denne strøm listen i dag, i august 1962 kostet strømmen kun 21 kr vi fant også ut navnet på de som byggde huset vårt, litt gøy er det med slike funn.

Comments

Anemone said…
Så tøft ! Finn en ramme til den !

Utrolig hva en kan finne i gamle vegger. Husker da mine foreldre utvidet kjøkkene for endel år tilbake..., moderen tok aviser med bygdas massemorder "Nesset-saken" å la i veggene der. Historie, det er jo det det er. Husker du saken...

Alle har et søskenbarn på Gjøvik, men ingen har en bestemor i O...

Huff og min.
Anonymous said…
Så arti!
Har nominert deg til "you make me smile", se i bloggen min.
Koselig blogg du har, er ofte innom her!

Hilsen Bitte
mimmi said…
Hei, her har jeg ikke vært før. Koselig og for titten.
Moro og finne slike ting :), holder litt med hun over her, kanskje en ramme pluss litt ekstra er tingen?
chocolatehead said…
morsomt med sånne små "skatter" :))
Mia said…
Heia Daria! Tenk å finne slike "skatter" i eldre hus! Så artig. Nyere hus (som våres) har ikke akkurat den samme sjarmen, og ingen håp om å finne slike ting her, nei. Gleder meg til å se resultatene av oppussingen. Dere blir vel ferdig til jul...? Jeg så i et av dine tidligere innlegg at du begynte å bli litt stresset med tanke på jul. Gjett om jeg gjør det samme nå... Ser at alle her i blogglandia holder på med diverse forberedelser til jul, og jeg har ikke begynt engang... huh. Men, det er jo fortsatt noen uker til, heldigvis.

Tusen takk til deg for koselige meldinger i bloggen min. Så hyggelig at jeg ikke var glemt, selv etter flere uker borte.