Jeg har en drøm...Jeg har all verdens tid nå som jeg leter etter lærlingeplass,så da står jeg ut når det er -9 grader og pusser møbler,samtidig får jeg tusen tanker i hodet mitt,jeg er utdannet som Hudpleier,Make-up artist og nå har jeg blitt ferdig med Frisør utdanningen og dette frister meg til å åpne egen salong,en som er full med gamle møbler og bilder av skuespillere som var stor på 40- tallet,tenk dere så fint det hadde blitt da,men jeg ramler ned på jorden igjen når jeg tenker at der vi bor er det et lite tettsted som allerede har flere frisør salonger,hva om det vil gå dårlig,ikke minst å finansere dette,men så tenker jeg igjen og smilet og sier til meg selv at kansje en bør ta sjanser?

Comments

Tea said…
Det høres jo kjempefint ut da! :) Uansett hva du velger kan du ihvertfall kose deg med drømming og planlegging! :)
Anonymous said…
Er vell ikke ferdig med frisør utdanning etter fire mnd skole.. er jo noen år enda !!!!! Men den som inte våger inte vinner ..Lykke til!
Anemone said…
Den som intet våger, intet vinner.

Og her har jo du flere "strenger og spille på". Men en salong som kan tilby det "lille ekstra", i form av andre ytelser (og da tenkes det her make-up og hudpleie JA !!)koselig interiør etc. blir dette fort en suksess. En går lei av alle disse kjedene vet du.
GundaM said…
Henger meg på anemone. Ha det lille ekstra, prikken over i-en...
Godt humør og tro på dæ sjøl så går d bra!

Flott bord,hvor har du kjøpt d da...?

Hi,hi ;)