Ulltrøye til min lille B


B har fått seg en god og myk ulltrøye som er helt fantastisk å ha i barnehagen eller om natta,eller å ha den som en vest.
Jeg har strikket den i lanett som er det mykeste og deiligste garnet som finnes,100% merino ull som er superwash behandlet,det er jo også kjekkt for da slipper jeg å vaske den for hånd,og slike ting får som regel flekker her og der i løpet av dagen,jeg har brukt nøstebarn oppskriften på den,også har den hvit perlemor knapper,noe som B synes er såååå fint,og som dere ser på bildet under er den nye eieren kjempe fornøyd.

Comments

Kristin Helene said…
Kjempefin trøye!!! Den blir god å ha i vinter og utover våren :)
januarsokkene ble utrolig lekre!
Jeg er på utkikk etter det ultimate sokkegarnet, så hvis du har et godt tips, må du gjerne dele med meg. Jeg synes de jeg lager bare siger utover dagen, og det er ikke særlig behagelig.
Ha en fin dag i morgen (klokka er halv to på natta, og eg burde strengt tatt lagt meg nå...
Tea said…
Hehe.. :) Han så jo kjempefornøyd ut da!
Tone said…
Hellandussen så søt, da. Jeg synes slike ulltrøyer er så nostalgiske og fine. Du strikker virkelig mye fint, Fanakofta var flott, og sokkene ser deilige ut. Og Mariusgenseren blir sikkert flott den også. Er så koselig med gamle mønstre. Ha en fin torsdagskveld, klem :-)
Mia said…
Ja, han ser da veldig godt fornøyd ut med sin nye trøye! Og det med god grunn, for den må da være deilig å ha på seg, varm og god.

Varme og gode så de herlige sokkene dine ut også (i det forrige innlegget ditt). Jeg likte godt både farnet og mønsteret, stilig, rett og slett!
CresceNet said…
Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my site, it is about the CresceNet, I hope you enjoy. The address is http://www.provedorcrescenet.com . A hug.
chocolatehead said…
så utrolig søt! :)

Hvem er det som produserer lanett? Det hørtes ut som et nydelig garn.

God helg :)
Anemone said…
Ohoi, dere venter å vinteren dere ? Ullundertøy og greier, Jeg som har lagt meg naken på gresset på bloggen min i dag.

Nei, nå kan det være det samme med vinter spør du meg.
Men for barne sin del !!! Helt klart må og bør det komme snø. For lekemulighetene utendørs blir jo så mye større. Ski, akebrett og så videre.

Ull har jeg aldri fått på sønnens kropp. Uansett hvor fint og mykt garn det har vært strikket i. Det KLØR påstår han. Tull, sier jeg. Men han vrenger det av og forlanger bomull innerst uansett. Noen ganger gir man derfor bare opp :-)

God helg til deg og den gode gutten :-)

Klem herfra kommer i racerbilfart ----->