Monday, January 7, 2008

Januar/Anastasia sokker


på hobbyboden har de startet en sokke along,så klart måtte jeg bli med den så her er resultatet av januar mønstret,det ble anbefalt melert garn til den,men jeg er ikke så fornøyd med det fordi den skjuler mønstret,men det blir sikkert flere sokker av det mønstret så da skal jeg ta frem ensfarget garn.
Det blir masse strikking på meg nå,jeg sitter og venter på svar fra bedrifter som jeg har vært på jobbintervju hos,og det er så spennende samtidig som der er frustrerende.

Hvis det dukker opp noen rare ord i bloggen min så er det bare Polsk,en av mine venninder har funnet bloggen min,og følger med bildene så for at hun skal få med seg litt så bestemte jeg meg å skrive litt,jeg venter også på å komme inn hos raverly.com noe somm er internasjonatlt hobby forum så kansje jeg får meg enda flere venner.
zkonczylam moja 3 pare skarpetek w tym roku,a 4 pare mam na drutach

12 comments:

Tea said...

Kule sokker! :) Mønsteret kommer kjempegodt frem med det garnet du har brukt!!

Anonymous said...

Heisann og godt nyttår. Fine sokker, og så koselig at du skriver polsk her på bloggen din. Det må være gøyalt at din polske venninne vil følge med!
Bitte

Felisi said...

Flotte sokker! Det er vel den alongen jeg har meldt meg på også, men det hadde jeg helt glemt... Og jeg som ikke liker å strikke sokker, er alltid lei når den første er ferdig ;o)

erica said...

Likte sokka dine veldig godt jeg! Lykke til med jobbintervjuer *sender gode vibber*

Kate said...

Kjempeflotte sokker!
Lykke til med jobbsøking.

Magaki said...

Jeg synes at det var fint garn til de sokkene. Hvilket garn har du brukt?

Blomstermamma said...

Det ble flotte sokker ja! Gratulerer. Synes garnet gjorde seg med de sokkene, mønsteret kom veldig godt frem.

amylin said...

Synes garnet var fint til sokkene, jeg. God helg og lykke til med jobbsøking.

Konstant Strikkekløe said...

De ble kjempefine og stilige i det garnet

toneab said...

Sokkene dine ble kjempefine!

Torunn said...

Kjempeflotte sokkar i nydelege fargar!! :D

disa said...

情趣用品,情趣,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲