ullbukser og vaniljehjerter...Jeg hadde noen garn rester med sisu,kun tre nøster gikk det med i disse buksene,oppskriften er fra sandnes sin hefte nr:0808 egentlig så skal det brukes mini alpakka men siden jeg og alpakka ikke er så gode venner så valgte jeg sisu,syns ikke dere at strikketøye blir så "løst" når dere bruker alpakka?eller er det bare meg?

her slåss jeg mot lyset,det er kansje en av de store ulempene når du har speilrefleks kamra og tar bilder uten blits,så dere vil nok få se mer av vinduskarmen min i vinter:)

også er det fredag igjen,det er så herlig med disse fredager og særlig denne fordi i dag er det planleggingsdag og da har jeg om min søte lille b kost oss i hele dag,også har vi laget vaniljehjerter,det anbefales ikke å lage disse med barn fordi deigen var litt rar(sprø aktig) så det ble litt vanskelig å lage former ut av den,men gode ble de,og ikke minst enkle.

her er oppskriften:

INGREDIENSER:
150g smør
225g hvetemel
125g sukker
1ts vaniljeessens

bland smør og mel,blan disse,så ha sukker og essens i deigen,etter på kjevler dere ut deigen til ca 2.5 sm tykk leiv og trygg ut former,og stek de på 180grader i 15 min:)

Comments

bubbs said…
Kjempefin strikkebukse Daria! :) Ullbukser er topp i barnehagen. Selv er jeg svoren alpakka-fan og jeg har faktisk aldri følt at plaggene blir for løse (jeg liker heller ikke når plagget blir for "luftig"..), men det kan jo hende at jeg strikker litt stramt. Hehe..

Om du vil fange mer lys med kameraet ditt er det helt topp å bruke stor blenderåpning og lang lukkertid med stativ for kamera. Jeg bruker stativet mitt til nesten alt nå om vinteren. Da får du samtidig effekten at objektet du fotograferer kommer frem og bakgrunnen blir blurry. Men dette vet du sikkert fra før. :)

Gleder meg til å se ditt neste prosjekt. :)
Vera said…
Det blei en fin bukse det :) For min del så elsker jeg alpakka! Liker også at det er litt luftig i arbeidet og syns at alpakka fyller på en måte mere enn ull selv om garnet kan være noe tynnere enn tilsvarende i ull.
Kakene så jo også gode ut :) Nam!
syglad said…
Så vakker en bukse du har strikket og kakene så lekkre ut.. Jeg har kopiert oppskriften og takker for den.

Ønsker deg en flott helg:-)
Anonymous said…
Takk for interessant informasjon
Elin said…
Hei!

Jeg jobber for nettstedet Alleoppskrifter.no der brukerne kan søke gjennom titusener av oppskrifter fra norske mat nettsteder og blogger.

Jeg la merke til at du har et stort antall smakfulle oppskrifter i bloggen din og jeg vil gjerne foreslå deg til å ta en titt på Matbloggtoppen her: http://www.alleoppskrifter.no/matbloggtoppen

Hvis du ønsker å legge din blogg til listen og få resept indeksert på Alleoppskrifter.no, er alt du trenger å gjøre å følge instruksjonene her: http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen

Forhåpentligvis vil din egen blogg også være opp i toppen!

Varme hilsen,

Elin
Alleoppskrifter
http://www.alleoppskrifter.no/