1 år?%!

Så ble det strikket en ulltrøye eller kansje vest til C,planen var jo at hun skulle ha den til neste høst, men den er jo passelig nå, vi kranglet en del for å få den over hodet også(det er lurt å strikke knapp,slik som de anbefalte)mønstret er fra sandnes og garnet er alpakka,egentlig så er jeg glad i å strikke struktur i lyse farger,men mann tar det mann har(slanking av garn lager pågår)æsj også...hva skal jeg gjøre nå?for å få større hals åpning? jeg sitter med en ønske tenknig på at den utvider seg etter vask...

Nowa kamizelka dla Cornelki, ale niestety jest zamala w szyji:(

Comments

Siren said…
Du kan jo strekke litt i halsen når den er våt - da skal den utvide seg. Synes fargen var superfin:) Og ikke minst lilletulla:)
Mirdiz said…
hehe, så nydelig liten tulle:)
Vesten er kjempefin, synes fargen er herlig jeg;)
Marion said…
Så fin en vest og modell :)
Linda said…
Nydelig tulle i en nydelig vest! Og apropos favorittmønster i forrige post, flettejakka fra drops er en av mine favoritter også, tror kanskje det blir hentesett. Men jeg har enda ikke strikket det, så gjenstår å se om jeg liker mønsteret etter at jeg har strikket det også!
cissemosse said…
Veldig praktisk med en sånn vest! Tror kankje ikke den utvider seg i vask men.... har hørt at balsam (for håret) kan hjelpe til å strekke fibre i garn..Du kan jo prøve det hvis ikke noe bedre ideer dukker opp! Har fått litt dilla på lilla om dagen kjenner jeg! Det er så fint, og litt avveksling fra rosa.
Veronica said…
Så nydelig liten modell da gitt! Flott vest i herlig farge var det også!:)
Tove said…
Hei og takk for besøk i bloggen min og kommentar vedrørende bunadskjortebroderinga! Ja, er det ikke vakkert! Det er søsteren min som broderer, hun er kjempeflink!
Den lille vesten du har strikket er kjempesøt og enda søtere er modellen! Hva med å sy 4-5 cm med to doble sømmer på symaskin bak i halsåpningen, klippe opp mellom sømmene og så hekle fastmasker rundt samt hekle en hempe og sy i en knapp? Så får du vesten lettere over hodet hennes!
Elins Strikkeri said…
Nydelig vest på ei skjønn jente!! Trur rådet i kommentaren over er lurt, viss du ikkje vil rekke opp og det er kjedelig:))
Magiske pinnar said…
Så fin, både vesten og vetlejenta! Det var jo dumt med størrelsen, men du som er så kjapp med pinnane strikkar fort ein ny. :-)

Eg er mektig imponert over at du klarar å slanka lageret ditt. Her går det berre motsatt veg, nemleg meir garn inn enn ut. Sukk.
agata said…
śliczne zdjęcie :) mam nadzieję, że uda się to poprawić, szkoda by było takiego ładnego ciuszka.

Popular Posts