Dette er min favoritt mønster...

Alle har en favoritt mønster som liker veldig godt ,denne er da min, Jeg har strikket den et par ganger før, hente sett til Cornelia og gave til en liten gutt  og nå i grønn, den er strikket i alpakka(Indiecita), også jeg som ikke er så glad i alpakka???? det var før det, Indiecita likte jeg godt den er ikke så hårete som andre alpakka, og arbeidet blir ikke så "løst" heller så jeg koste meg masse med å strikke den.

Action bilder kommer sånn ca om 9 mnd ,siden den er strikket i str 12-18mnd, og det gikk med tre nøster garn på pinne 3,oppskriften kan du også finne her

Hva er din favoritt mønster?

Comments

Tove said…
Hei! Så flott blogg du har og så flotte arbeider du viser fram! Her blir jeg virkelig inspirert!
Jeg har strikket i mange år, men strikker sjelden etter samme oppskrift flere ganger, unntagen sokker da kanskje.
Jeg vil gjerne følge med på bloggen din så håper det er ok at jeg legger deg til som en av mine favorittblogger? Kommer snart på besøk igjen!
Mirdiz said…
Så søt liten jakke! :)
Hanne said…
Denne har jeg også på to-do lista mi. En veldig fin jakke :D
Krisztina said…
Jeg tror at de fleste har en oppskrift de liker litt mere enn andre oppskrifter. Jeg elsker BABY I RIB, og TUNIKA/VEST fra nøstebarn:)
Har strikket sikkert 4-5 baby i rib, og er nettopp ferdig med den 2. tunikaen til min jente på 2 år! Utrolig kjekt å strikke disse små tingene:)
Marion said…
Så fin en jakke i nydelig farge! Jeg har ikke ett typisk favoritt strikkemønster men må si jeg er veldig glad i å strikke jakker/gensre i rundfelling :)
Elins Strikkeri said…
Nydelig jakke!! Har ikkje noko spesielt mønster som er favoritt eg.
Vilma said…
Hej Daria

Vi må mødes næste gang du kommer til København :-)

Favorit...det må blive ribbe bukser og ribbegenser , nok pga. de utallige farvekombinationer og fordi at rib har en god pasform til de små mennesker. Utrolig sød jakke :-))

klem Vilma
Veronica said…
Wow! Så utrolig masse flott du har laget siden jeg var innom sist!! Elsker fargekombinasjonen på Nøstebarndressen lengre nede her! Lekker jakke var dette også! Beundrer produktiviteten din! Du er enormt flink!!:)
Komadyret said…
For en nydelig jakke, den fikk jeg jammen lyst å lage ;)

Ang favorittmønster.....vanskelig....har vel sjelden strikket et mønster mange ganger....utenom voksejakken og nå holder jeg på med nøstebarndress nr 2....Men strikket en arangenser en gang, det var mye arbeid, men den ble fin, kanskje en favoritt, men som jeg ikke hadde laget igjen ;)
Monstermønster said…
Yndlingsmønster? Det var vanskelig, jeg må nok tenke litt til.

Den jakka er superfin, frøkna mi har den i lilla, strikket av mormoren sin, kanskje gaven i bruk skulle blogges en dag?
LivM said…
Jakken ble jo skikkelig fin. Når det gjelder mønster så har jeg ingen favoritt. Når det gjelder alpakkagarn (siden du nevnte det) så liker jeg kun Tynn alpakka fra DSA for det loer ikke. Nydelig garn.
Siren said…
Hei Daria! Ja, denne jakken var virkelig nydelig! Skjønner godt at det er favoritt! Jeg skal huske dette garnet du snakker om - jeg elsker alpakka, men synes de er alt for hårete. Så kanskje jeg prøver dette neste gang! Når det gjelder favorittmønster er jeg sannelig ikke sikker.. jeg blir så fort lei et mønster når jeg første har strikket det. Men jeg er VELDIG glad i barndomsgenseren til Pickles. Så det må kanskje bli den:) Ha ei god uke!
agata said…
Daria, pisz choć zdanie po polsku bo nic nie rozumiem! ;)
Sweterek uroczy :)
lena said…
Hei!
Favorittmønster har jeg nok ikke, litt sånn dagsformen:) Men jeg er svak for flettestrikk, så denne jakken fikk jeg jo veldig lyst til å prøve! Så flott din ble! Men når jeg trykker på linken din, kommer jeg til forsiden av drops design. Kunne du ha fortalt meg hva jakken heter, så jeg finner den igjen. Absolutt ett "vil strikke" prosjekt:)
duBedåre said…
Åja! Denne liker jeg også godt, men jeg har aldri kommet meg til å strikke den! Herlighet, for en somle jeg er! Din ble nydelig! Gleder meg til å se den LIVE! Eller, på bilder av live, da... (o:
Hønehuset said…
Kjempesøt og fin jakke. Har ikke strikket denne noengang, mulig jeg burde prøve den ut.
Favorittmønster... jeg tror jeg har mange. Alt etter alder, kjønn osv.
bubbs said…
Hehe! Mitt favorittmønster er akkurat det samme som ditt! Den jakken er bare helt super. :)

Ellers er dette luemønsteret en favoritt når jeg skal strikke sammen en barselgave på no-time:
http://www.garnstudio.com/lang/no/visoppskrift.php?d_nr=b16&d_id=12&lang=no Lua er supersøt og har perfekt passform. Jeg tror jeg har strikket den i alle tenkelige farger. Hehe..
Andrea... said…
Hi from West Yorkshire! The little sweater is absolutely adorable! And so is the baby :)