BLÆH modus...


Garnet ligger stort sett bare til pynt nå, jeg er nemlig i BLÆH modus...
Ingenting frister til å bli laget eller montert, BLÆH...Men et par sokker ble så til i denne BLÆH moduset, Jeg lider nemlig av "kjøp et nøste med garn i den fargen" hvorfor? BLÆH vet ikke, men noe stort blir iallefall ikke av det.De ble til B denne gang og det gikk med en hel nøste arwetta til de,tror jammen meg det dukker opp flere par til han av den så kalte "en nøste i den fargen" lagret.

Comments

Anita said…
Får håpe moduset ditt går over snart, for garnet du har lagt frem var skikkelig lekkert. Jeg har ikke handlet fra Malsen og Mor enda, men tror jammen jeg bør prøve :-)
Monstermønster said…
Håper BLÆH-moduset går over, det er kjedelig å være i sånn modus! Det er jo lov å parkere pinnene litt, og gjøre andre høstting som tedrikking, lystenning og albumkikking?

God søndag!
MarteS said…
Jeg er også i et skikkeli blæh-humør for tiden.. Og høsten som er den allerbeste tia å strikke på.. Men jeg får noia av tanken på små prosjekter for tiden.. derfor har jeg lagt opp til en Marius-genser til meg selv, og atpåtil kommet langt på den! Men det henger jo på greip ikke sant ... ;) Deilige farger på garnet, du finner helt sikkert noe flott å strikke til lillemor :)
Lykkelinn said…
Om ikke annet så har du knallfine nøster å lage noe av når Blæh-følelsen går over!

Noen ganger er det bare sånn, ingenting frister, alt garnet er feil og ingenting blir fint. Men så plutselig er man over "kneika" og har super produksjonslyst igjen. Som Monstermønster sier så hjelper det med en pause og å gjøre litt andre ting!
Frihet-Natalie said…
Blæ......kjenner det moduse ja. Flotte sokker i herlig farge!!
Vilma said…
Blæh..er ikke sikker på hvad det lige betyder , nok at du ikke har så meget lyst til at strikke....Det kommer nok Daria . Jeg har lyst , men ikke ret meget tid til at strikke , skræmmende at arbejdet kan ligge beslag på så MEGET af ens tid. God Mandag.
Hanne said…
Håper blæh modusen din går over snart, noe jeg er sikker på at den gjør. Da blir det vel sså du produserer de nydeligste ting gjen tenker jeg :) Jeg er litt i sokke blæh modus for tiden så jeg ble imponert over at du har strikket et par sokker blæh perioden din :)
Hønehuset said…
Et kjent, men akk så kjedelig fenomen. Det går nok over etter en stund, så nyt tiden til annet så lenge. En god bok kanskje?
Cathrine Strøm said…
så fine sokka :)
og så fin genser Benjamin har på. fine gutten.. leng sia æ har treft han nu så d e koselig å sjå han på bilde :)
Kasia said…
a co bedzie z tych slicznych soczystych wloczek? Daria, oczy masz cudniaste! swietna ta Twoja nowa fotka :O
Tea Kristin said…
BLÆH-modus er ikke noe gøy - krysser fingrene for at det går over snart! ;) Utrolig fine farger på de nøstene du har kjøpt deg forresten - falt for fristelsen og havnet på den samme nettbutikken selv. Så nå venter jeg spent på noen deilige nøster i posten... Så mye for å bruke opp garnet jeg har før jeg kjøper nytt. :P

Jeg synes forresten de bestefartrøyene du har strikket er så fine, så nå har jeg strikket en selv også (i str 6 mnd). :)
duBedåre said…
Herlige farger, jeg fikk masse inspirasjon! Et nøste kan jo bli til masse fint, et par barnesokker (voksne om det er et 100 g nøste), et sjal eller skjerf, eller en lue? Sjekk f.eks. Wolly Wormhead sine luer på Ravelry, de har mange superfine, både til barn og voksne! Bobbles til barn ville antagelig vært perfekt å strikke med dobbelt garn av Shetland Soft (som jeg tror det er, det i de nydelige fargene?)

Lykke til. Snart er BLÆH blitt BLID! (o:
Beate said…
Håper blæ modusen snart er over!
Et helt utrolig flott garn du har liggende klart ihvertfall.
Judith said…
Regner med du snart er på strikkeren igjen, det garnet øverst så lekkert ut, det kan umulig bli liggende i fred lenge...