ullbukser

så var det de ullbuksene,jeg får jo ikke nok av de,denne mønstret er hentet fra drops med litt justeringer, og garnvalg som ble sisu...
selv om det er 10 mai i dag så snør det her faktisk og siden ulltøy er kjekkt å ha da så kaster jeg meg over en genser denne gangen, så babyn ikke har bare ullbukser,fant frem litt garn rester etter i fjor sommer og synes fargene ble så fine sammen,gleder meg til å se den ferdig...

så er det bare en uke igjen til termin dagen så jeg er spent om den blir ferdig,hihi

Comments

Vilma said…
Hvor er de søde Daria ,og fin detalje med røde knaper :-)) tror faktisk at jeg har det hæfte fra Sandnes , nu får jeg helt lyst til at strikke sådan et par bukser efter at ha set dine . Fortsat god aften :-)
Ulla said…
Oj den var søt! Kjempefine farger sammen! Synes at du og dine superstrikker medsøstre burde legge ut litt div for salg til oss mere stiv-armede, jeg altså:)

Lykke til med den nye babyen!!:)
Beate said…
Å så lekker denne buksa var. Utrolig flott med de røde knappene. Lykke til med det lille underet som snart kommer!
Veronica said…
Utrolig søte bukser! Digger detaljen med de røde knappene, prikken over i'en spør du meg! Heklekurs skulle vi tatt vet du, det hadde vært artig!:D Lykke til siste stund før lille kommer!!:)
Frk.Badegakk said…
For en helt skjønn bukse! Og knappene gjorde seg utrolig godt!!!!=D
Marihøna said…
For en flott bukse du har strikket. Og knappene var jo liksom prikken over i'en da :)

Lykke til med det forestående :)
Vibeke said…
Oi oi oi for en fantastisk fin bukse! Digger at den har røde knapper! OG så utrolig mye fint du har på bloggen din. Tror rett og slett jeg må følge videre :)

Popular Posts