Dagens funnSe hva jeg fant på fretex og miljøtorg,jeg er rett og slett over lykkelig av funnet på de blå fat,de var så fine også var det 5 stk av de,så da kjøpte jeg de,gikk vidre til miljøtorget og fant det lille rose fatet,den kommer nok til å passe fint undrer en av mine hvite te kopper også kjøpte jeg meg 12 forskjellige frokost fat med gull kant i rund de,de passer fint til oss siden lille B ikke alltid er så forsiktig,for 12 fat og den lille rose fatet betalte jeg 24kr,damen så litt rart på meg og spurte meg om jeg var klar over at de ikke var like???*tihi* jeg synes det er litt finere å ha mange forskjellige for da blir det ikke så kjedlig i hyllene:)

Comments

moderncountry said…
Hei Daria :) Har du en fin kveld? Sitter her og blogger litt jeg, for alle er ute og farter. Det regner ute så det fristet ikke å gå ut akkurat.Tenkte jeg skulle prøve meg på å hekle den firkanten jeg begynte på, hehe..du vet, det teppet. De ble jo så misslykka sist, men har fått nye tips og tror jeg har skjønt det nå.
Helt nydelige asjetter du har funnet! De blå er jo heller ikke så lette å få tak i har jeg hørt så der var du heldig. Moro når man finner noe så vakkert ikke sant?
Vel, du får ha en hyggelig kveld! Klem fra Aina ;)
Vackert fynd, fint med gamalt porslin... tack för ditt besök och välkommen till bloggvärlden!! Mari.
Mia said…
Så masse nydelig du har funnet, og for sååå billig penge da. Det er alltid lekkert med blått og hvitt, og så det lille fatet med roser da, det var jo alldeles bedårende.
anniche said…
Så flotte funn Daria
Takk for hilsen , godt pakken har kommet vel fram!
Håper lille prins kan ha glede av gaven :)

Klem
elin1976 said…
Så fantastiske tallerkener du har fått tak på.

Samler selv på stavanger flint, Egersund og gammelt fra Figgjo.
Hvem trenger vel like tallerkener for å nyte et godt måltid mat?! he he. Ha en fin dag. Klem:O)
Villa Utsikten said…
Tusen takk for koselig hilsen på blogen min. For noen fine fat fu har funnet! Liker godt å gå på gjenbruk,som vi kaller det her jeg også. Det er det billigere en på bruktbutikkene også kan en være heldig og finne "skatter":)
Ha en fin dag!
Ellie said…
Takk for kjempekoselig kommentar på bloggen min! Ser at vi liker de samme tallerknene :-). Jeg har også de blå-hvite, og er veldig fornøyd med dem. Du var heldig som fant dem brukt! Enig at det ikke gjør noe om tallerknene ikke er helt like. Bare sjarmerende med litt forskjellige!
Betty Jo said…
Your blog is beautiful. :)
Marit Irene said…
Fine blå tallerkener.Jeg samler på sånne.Både kopper fat og store tallerkener.Alle mine er forskjellige men jeg synes de passer sammen allikevel.Romantisk fin blog du har.