min lille have...

Nå for tiden går jeg bare og rydder,gjemmer det som er gammelt og tar frem de nye tingene, så i dag kom jeg over denne muggen,var ute i hagen og plukket litt blomster,i bakrunnen er det en snik titt på kjøkken fargen vår, den heter Nostalgi og passer fint med våre egghvite møbler.

også begynner bærene være klare for innhøsting,både rips og solbær...

av solbær blir det saft, jeg må bare få tid til det...


Comments

moderncountry said…
Heisann Daria :) Takk for enda et besøk! Tror du ikke jeg har glemt å lagre din link enda en gang? JO, men nå gjør jeg det, koselig å blogges :) Så deilig med solbær og rips i hagen :) Jo, lag noe saft da, det er jo sååååå deilig med solbærsaft!
Atelieet ditt blir nok helt topp og gleder meg virkelig til å få se det ferdig innredet og dekorert :)
PS: Nydelig stoff!
Klem fra Aina
Anemone said…
� s� koselig en blogg du har, og s� trivelig det blir p� loftet ditt :-) Lyst og lekkert.
Ser du til � v�re en kreativ dame du.
Hilsen fra midt-Norge.
Anonymous said…
Hei Daria. Så kjekt med nytt hus og deilig hage! Om du ønsker å lage ripsgele står fremgangsmåten i bloggen min.
Klem
Hegebee.wordpress.com
Mia said…
Herlige bilder av rips og solbær! Vokser de virkelig i hagen din...? Så moro. Å lage saft er gøy, jeg må vel sette igang snart, jeg også... Og den hvite muggen din var bare nydelig, med de vakre blomstene i.
Thea said…
Disse må du bare få tid til å lage saft av, for det er noe av det beste man kan drikke:) Og varm solbærsaft nå som høsten snart kommer er jo også kjempedeilig. Må innrømme at jeg ikke kan lage det selv da hihi, men har en mamma som er flink:) Er veldig spent på å se den fargen i større bilde. Holder på å finne farger til huset vårt. Ha en flott dag og lykke til med saften:)