Vi flytter inn...

ENDELIG!!! har min atelier blitt ferdig,etter to strøk med en liten pensel,det har tatt sin tid,min kjære er maler slik at da finner han små feil hele tiden som jeg må rette opp,også er det så kjedlig å male panel,hadde vi hatt tid så hadde han fått gjort alt.

Jeg har kjøpt meg nye eukaliptus møbler til haven og disse puter (KID) men siden det regner har jeg de inn,stuen har også fått seg en ny farve,og det ble lys antikk der,syns det ble litt fint jeg,lyst og lunt.

Vi har også skiftet vinduer i nesten hele huset i dag,så nå er de fine og blanke.
i haven har jeg så masse bær busker,rips,solbær og et kjempestor kisebær tre,så i år blir det solbær saft tenker jeg.og gleden i å pakke ut ting og sette på plass var ubeskrivelig, det var godt å se sine gamle ting igjen(de har vært pakket ned i 8 uker)


Comments

Lottemor said…
Gratulerer med jobben... malt så mye panel med LITEN pensel? Du fortjener en rose. Fin blogg det her. God sommer, håper du ikke regner vekk.
Thea said…
Hei:) så fin blogg du har. Er kjempegøy å se før og etter bilder, og atelieret ditt så ut akkurat slik jeg ville hatt det. Jeg får nye huset mitt om fire uker, og gleder meg veldig til å svinge malerkosten igjen. Ha en flott helg:) Thea
Mia said…
Sååå fine bilder da, Daria! Atelieret ditt ser bare helt herlig ut, og er sikker verdt all malerarbeid. Flott ble det, og masse koselige stunder kommer du nok til å få der, tenker jeg. Koselige puter fra Kid også. Og den gleden en kjenner når man endelig kan pakke ut tingene sine og sette de på plass i det nye hjemmet er bare sååååå stor (snakker av erfaring her, siden jeg har flyttet noen ganger før jeg havnet her jeg er nå...)
Torill said…
Så godt det må være å få flytte inn i nytt hus! Fint ble det etter at dere har malt. Mange nydelige rosebilder i bloggen din:) Håper du har hatt en fin helg! Gleder meg til å se flere bilder fra deres nye hjem:)
karu said…
du sklle ikke bare hatt en rose. du skulle hatt en hel busk. ja det er kjempe kjedelig å male panel. og når man maler med liten pensel er det tortur. vær snill å bruk rulle neste gang og dra over med pensel . eller kjøp deg en polak. he he...
Mia said…
Hei igjen, Daria! Takk for koselige kommentarer i bloggen min. Jeg er nok ikke så flink med tomater som du tror... Det er første gang iår at jeg har prøvd å så de selv. Tidligere har jeg kjøpt et par ferdige planter som jeg har plantet i krukker på terrassen, med lite hell... Så iår har jeg (for første gang, som sagt) sådd selv (i april) og plantet ut i kjøkkenhagen (etter 17. mai). Det så lovende ut lenge, men nå har vi fått alt for mye regn og alt for lite sol, så jeg har mine tvil om det blir noen tomater i det hele tatt (det er mange blomster på plantene, men ingen kart enda...) Spennende meg egen kjøkkenhage, du må bare sette igang og prøve. Noe lykkes man med, og andre ting går ikke så bra (som tomatene for meg iår...) Men jeg plukket de første squashene i kjøkkenhagen idag, og de smaker såååå vidunderlig, at det føles som all prøving og feiling er verdt det, uansett! Lykke til!
Betty Jo said…
Your photos are always beautiful and I so enjoy seeing them. I have jars very similar, in color at least, to those in your window. xoxo
Anonymous said…
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said…
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said…
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said…
Thanks for your marvelous posting! I really enjoyed reading
it, you can be a great author. I will make sure
to bookmark your blog and will eventually come back later in life.

I want to encourage yourself to continue your great posts,
have a nice afternoon!

Also visit my blog - heart rate profile
Anonymous said…
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said…
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said…
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said…
Good way of explaining, and nice post to get facts on the topic of my presentation subject matter, which i am going to present in school.


Also visit my weblog :: mazda rx 8 convertible