I dag har vi tatt over det nye huset, etter at megleren har gitt oss nøkler dro jeg frem maler kosten og startet på altereiet mitt, den har en trist mørk panel nå,men den skal få se lysere tider etter hvert...her er en smakebit av farven,den heter chi og er nesten hvit,både vegge og gulv skal males i den farven(på bildet er det malt kun en gang,slik at det vises ikke så godt,mere får dere se når jeg er ferdig)

Comments

Mia said…
Gratulerer Daria, med nøklene til eget hus og nytt atelier! Så spennende alt sammen. Og så lovende det ser ut etter kun et strøk med maling. Jeg gleder meg til flere bilder etter hvert.
moderncountry said…
Heisann Daria! Tusen takk for både søt kommentar og ikke minst goed råd og tips! Det trengte jeg virkelig. Ble jo helt fortvilet her jeg satt. Ikke lett første gangen sikkert, men ler vel etterhvert når jeg har fått teken på det. Akkurat nå er det bare sukk og stønn her, hehe..
Så heldig du er da, eget atelier! Å, det er jo bare drømmen :) Har fått mange supre inspirasjoner fra Mia`s Landliv. Sjekk den helt første posten hennes. Helt nydelige bilder fra hennes Atelier.
Ha en god natt! Aina ;)