Litt håndarbeid
Endelig er jeg på nett igjen,må nok innrømme at uten den er verden ikke det samme som med,i mellom tiden har jeg sydd kjøkken gardiner,de ble helt hvite med et lite blondekant,jeg har dessverre ikke tålmodighet til å vente på at butikken får til blå kjøkken håndklær,men de ble greie nok.
bildene er litt dårlig kvalitet,naboene holdt på i haven sin, så for at de ikke skulle bli noe linselus så måtte jeg bare knipse fra et hjørne.

Comments

moderncountry said…
De ble jo kjempenydelige jo Daria!!Blondekanter er så nydelig og romantisk :) Å, jeg har tenkt på slike gardiner lenge, men her hvor jeg bor nå er det ikke noe å henge opp slike. Huset er moderne og vinduene flere av vinduene rekker fra tak til gulv og andre er plassert helt inntil vegger. Ja, det får bli til neste år i Norge. Der har de små og koselige vinduer som passer perfekt til dem :))
Ha en fin helg Daria, klem
Anemone said…
Lekkert, enkelt og romantisk...
Ha en fin fin lørdagskveld :-)
anniche said…
Synes det var helt nydelige gardiner du hadde laget deg jeg!
Romantiske og lar lyset slippe inn:)
Flink du er altså !!!

Klem
Mia said…
Så vakre de kjøkkengardinene dine ble da! Det er jo alltid nydelig med hvitt, og blondekanten var bare nydelig. Får du tak i blårutete kjøkkenhåndklær siden, så kan du alltidssy deg et nytt sett. Det er jo også koselig å kunne bytte litt (jeg har hvite gardiner til jul, og blårutete ellers, men går litt med tanker om noen nye også...vi får se).