Barnerom og planter...Det er nok en stund siden siste oppdattering med jeg har det litt travelt om dagene så tiden strekker ikke til å sitte med pc i fanget.
Men i dag ble det litt hage tid for meg,jeg har tatt et par stiklinger av pelargonier, så det blir spennende å se om de får røtter.
Stolen til min lille spurv har blitt ferdig malt også, denne fant vi på miljøtorget i sommer, syns den passet så fint inn på rommet hans.
Ønsker dere en kjempefin uke:)

Comments

Leah said…
Hei på deg :-)
Så koselig blogg du har, og så fint det blir hos dere. Jeg kjenner igjen følelsen ved å levere slike små prinser i barnehagen for første gang... Man blir helt sår i hjertet.Men det går jo bedre etterhvert :-)
Ha en fin uke :-)
Anemone said…
Hei igjen snuppa. Håper du ikk eer alt for sliten og tappet for energi om dagen. Bra en har helgen til å komme seg på i alle fall.

Kose seg med søte sønner go litt pussel. Stolen var helt lekker.
Har du pusset den litt etter at den var ferdigmalt?? Ser så herlig slitt ut.

Ha fine dager fremover, og husk p ta litt vare på deg selv også i den travle småbarnstiden.

Sikker på at sønnen din truves i barnehagen nå.
Klem fra meg som kommer til deg gjennom mange tuneller -------->
Mia said…
Heia Daria! Så mange koselige innlegg du har hatt i det siste, har kost meg med dem nå. Høres ut som du har det travelt ffor tiden med skole og det hele, men innsatsviljen er det så absolutt ikke noe å si på... Lekre bilder fra det nye hjemmet ditt også, nydelig stol til go´gutten. Håper du får en fin uke.
Anemone said…
Vet du...kom til å tenke på at jeg hørtes ut som en gammel grebbete bestemor i stad. Som forstår alt og alle. DET er ike meningen, så er det sagt !!
Nok en klem sendes.
Anniche said…
Hei Daria
Håper du har det flott , med skolestart, barnehage osv:)
Det er jo et slit å begynne på igjen etter en lang sommer.) Men man går seg til!!
Nydelige bilder fra dge i dag også.
Alltid så kos her!

Klem