BLÅVi har ikke gjort det store i helgen,og det som har blitt gjort har vi bare kommet halv veis med, som å lage blomsterbed i hagen,eller å male litt.

jeg har vært på plantasjen og handlet blomster løk, og det klør i fingrene etter å få satt de ut,men jeg må nok vente med det litt til, ikke minst få gjort ferdig blomsterbeddet.
Frem til det blir gjort skal jeg lese litt på fargelære og late som at jeg husker det.

Comments

elin1976 said…
Jeg har også planer om å sette noen løk etter hvert. Vet ikke helt når man skal gjøre det men jeg satser på at når de kommer i butikkene så er det vel tid for det. Skulle også ha fikset litt i bedene mine men det er fortsatt masse maur der, så det får vente( er redd maur he he)
Ha en fin dag:O)
Anemone said…
Blå ja.... den blå timen har du sikkert hørt om, vakker den også.

Ser du til at du har så fine blå glass. Blir noe til gutta med saft i det.

Fargelære...snakker du hårfarge nå ?
Mia said…
Herlige blå bilder, Daria! Og så spennende med nye blomsterbed. Det er utrolig artig å sette blomsterløk i jorden, som så slår ut i full blomst til våren. Jeg har ikke fått handlet inn blomsterløk enda, men bør nok passe på, siden mange av de fine sortene har lett for å bli utsolgt fort også...
moderncountry said…
OJa, fargelære ja. Det har jeg hatt ett par ganger og. Utrolig hvor fort jeg glemmer. Men også utrolig hvor fort det sitter igjen, ja du får trøste deg med det :) Gleder meg til katalogen!
Nyt kvelden! Aina
Anemone said…
Ser du har tittet inn hos meg. trivelig. har tenkt på deg flere ganger nå når jeg har vært igjennom den "klippe" greia mi....
Hater frisører, synd du bor litt for langt unna, hvis ikke har du hatt en kunde for livet.
Tror du kunne sporet meg litt av når det gjelder denn kalustrofobien under kappa...

Klem fra Anne.
månestråle said…
Hei Daria.
Gratulerer med skolestart:-) Det er lenge siden jeg har vært innom her, men det er så fint. Flinking.
Jeg har vært veldig syk i sommer, så har ikke vært helt på net. Jeg så meldingen din angående luen som du ville ha til Benjamin. Dessverre hadde jeg gitt den bort samme dag jeg postet innlegget. Hvis jeg ikke hadde gjort det, hadde jeg vært stolt om du ville ha den til Benjamin. Jeg tenkte egentlig å lage en til, men kommer meg ikke i garnbutikken enda. Jeg får se hva det blir til. Jeg håper du har det bra og at du koser deg på skolen:-)
Ha en super uke.
elin1976 said…
Gleder meg til å høre mer om det nye blomsterbedet ditt. Jeg er førstgangs løkplanter og jeg suger til meg alt av info om dette:O)