Jeg trengte litt trøst i dag...så da handlet vi litt.
Første barnehage dagen er over, jeg var der hele tiden med min lille spurv, han datt ned trappen og ble påkjørt av en trehjuls sykkel,stakkars liten venn,med dårlig samvittighet gikk vi så hjem, på vei hjem gikk vi innen leketøy butikken og der ble det kjøpt en kjempefin trehjuls sykkel,siden han var så flink på barnehagen i dag.
Mormor kom løpende med en sølv skei som vi samler til han,med gravert inn dato og "Den første dagen" på, jeg synes det var så søt.
og siden leketøy butikken er nabo til garn/stoff butikk så gikk en trist mor ditt, overaskende nok så fant jeg disse 2, den røde er bare så fantastisk fin, jeg har sengklær i nesten likedann stoff som er i blått, den vil passe fint til gjesteromme vårt,eller så driver jeg å klipper lapper og syr de til et teppe, det skal være en koseteppe til min lille venn, det er han som har valgt de fargene, riktig nok så tror jeg at han har arvet stil fra meg,se så flik han har vært:)

Comments

Brit-Elin said…
mariusgenser?hm...skjønner ikke hva du snakker om :p hehehe her går det ikopptuer :) og deg?
Enaj said…
sikke fine indkøb du har gjort.
kh Jane
Marihøna said…
Nydelig stoffer! Og lille B. kommer nok til å venne seg til barnehagen etter - og det gjør mor også :-)
Ha *ler* følger dere hver dag vet du.
Stakkar liten, blir vel litt tøffere etter hvert gutten din også, og tar igjen med de andre barna.
Er det ikke litt rart å observere andres barn i en slik situasjon. En synes rett og lett av de er noen drittunger, uforskammende krek, som ikke er søte i det hele tatt.
Morsfølelsen er rar sånn. Tenker slike ennå noen ganger jeg. Stakkar
foreldre... (huff da, stykt sagt, men faktisk sant.)

Nydelige stoffer da.
Anemone said…
Har gitt en liten pris til deg i dag jeg, FORDI DU FORTJENER DET, som det sies i reklamen :-)