Når mørket kommer...

Tenk at det er august, sommer har bare gått forbi meg. Men det er litt kos når det er litt mørkere om kvelden og jeg tenner på lys og sitter med en kopp te i hånden og planlegger litt på hva jeg skal lage...

jeg har allerede tenkt på julekalender til min lille venn,funnet stoff og symaskinen men det blir slett ikke mer enn det ennå, for øyblikket har jeg mangel på tid...

I dag har vi hatt gjester på besøk, min kjæres familie og moren hans kom med denne til meg, hun er så snill og søt, den får henge på gjerdet ved siden av postkassen vår enn så lenge.


Comments

elin1976 said…
Godet det ikke bare er meg som alltid er tidlig ute med juleforbredelser. Gleder meg til å se hva og hvordan du skal lage. Kan bli inspirert vet du. Ha en fin lørdag. Klem fra Elin:O)
Anemone said…
Å så vakkert. Er det norgesglass du har benyttet?? Smart og spennende. Ingenting er som levende lys.

Huff ja. Sa det på jobb her om dagen, kun 5 mnd til nyttårsaften i dag !! Alle ble sure...

Adventskalender MÅ du bare ordne, sønnen din vil ha ett barndomsminne for livet. Noe som takes frem igjen år etter år.
Jeg har en tante som er så flink til håndarbeid, og laget en til min sønn. Like stor stas hvert år...
Huset i Hagen said…
Så koselig med så fin gave fra svigermor da :o) Bloggen din er blitt så fin nå :o) Kjempekjekt å få se bilder fra hjemmet ditt. Rommet til prinsen var så fint :o)
Eva said…
Kjempefin ide med lys i norgesglassene. tror jeg må finne frem noen av mine :)Takk for tipset!
Emmeline said…
Nå blir jeg imponert og faktisk ganske inspirert, at du allerede nå har begynt å tenke på julekalender. Hmmm kanskje det var en ide?? Jeg må jo ellers si at du har en kjempefin blogg. Tror ikke jeg har vært innom her før?? Husker ikke navnet på bloggen iallefall, men her var det jo bare nydelige bilder. Skjønne blomster og fine lys. Gratulerer med nye stoler, et veldig godt kjøp. Jeg stikker nok innom her igjen... Ha en fin søndag!
moderncountry said…
For et vakkert bilde Daria! Disse blomstene er jeg også veldig glad i, så heldig du var som fik dem i en gave. Og ikke bare blomstene men potta og :)Artig å henge den på gjerdet ;)