Endelig kom de...

For en stund siden har jeg bestillt flere stoffer som jeg skulle ha til tepper og lille B julekalender, i dag kom de, desverre var halv parten utsolgt men jeg er glag likevel, så etter at min lille venn har lagt seg skal jeg trrekke om et par stoler og ta frem symaskinen.

stoffene er fra stoff og stil, de er velig flinke på service så det anbefalles å handle fra de( det er den første gangen jeg har bestillt så jeg er ikke sikker på om hvordan de holder seg etter vask)

Comments

Lottemor said…
Så mange fine stoffer da... Eg venter på en pakke med stoff eg og. Har noken av dei du viser på bildet og venter på andre av de... he he. Ha en fin uke.
moderncountry said…
Hei Daria,
Hehe, ja, jeg ble jo ganske så fornøyd selv da, spesiellt med bordet så klart. Det er visstnok mange som vil ha et sånt et!
Mange nydelige stoffer du har bestillt! Så jo det rosestoffet ditt og det kunne jeg også tenkt meg :) Bestillte du via nett?
Skal bli gøy å se mer av dine prosjekter!
Mia said…
Oi da, Daria, har du begynt å tenke på jul allerede...??? Jeg som ikke er helt ferdig med sommeren enda... Men det er nok ikke dumt å være tidlig ute, og stoffene du har fått ser alldeles nydelige ut. Gleder meg til å se hva du lager av dem.

Så spennende med drivhus hos deg... det er noe jeg virkelig ønsker meg også (et nokså stort drivhus, vel å bemerke, så det er fare for at det blir med drømmen...) Kassene vi lagde i våres ble fyllt med (billig) jord fra en jordleverandør, blandet med den leirjorden som allerede var der. Jeg tilførte kun en god del kalk i jorden (hadde mistanke om at det innkjøpte jordet var vel surt). Til høsten har jeg tenkt å tømme kompostbingen vår i kassene, blande godt, å håpe på at jorden i kassene blir bedre til neste år.
Anemone said…
O hoi... så masse fint. det rosestoffet og det med srtiper skulle jeg så gjerne ha hatt du.

Kjempespennende å ha noen små prosjekter gående. Være litt kreativ og glemme alt rundt seg for en stakket stund. Dette tror jeg blir fint.Og en trenger jo ikke vaske så mye vet du...
Brit-Elin said…
kjempefine stoffer du har faatt deg der :) haaper du likte d lille ekstra eg la i posen t deg :) er nede i balchik i bulgaria og d e kjempevarmt her!! over 30 grader om dagene..men en veldig fin plass da! har du like abstinenser som meg naa som HB er nede??
moderncountry said…
Du Daria, hvor i all verden bor du hen? Ja, jeg mener, ettersom det ikke blir mørkt hos deg som du sier? Du er jo for god du Daria, det hadde jo vært supert om vi kunen gjøre det!! Hva ligger prisene på sånn gjennomsnittlig da? Og du, hva skal du lage ?Nysgjerrig som få her, hehe
Nattaklem, Aina (",)
Hulda said…
Så fine stoffer du har kjøpt, de har mye bra der til en billig penge også. Flott stol du har på barnerommet. Graniumen var også fin. :)

http://huldals.blogspot.com
Anniche said…
NYYYDELIGE STOFFER:)
elin1976 said…
Disse var da flotte. Litt kjipt når man ikke får alt man bestiller. Jeg gåt somregel å venter på pakken med slike ting og har planer for stoffene. Men iallefall disse var flotte. Håper få se resultatet:O)
viljevanilje said…
Kjempeflotte stoffer! Gleder meg til å se hva du lager av dem :-)